Αθηναΐς Νέγκα: «Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη, ότι κανείς δε θέλει να είναι μαζί μου εκείνη τη στιγμή»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Αθηναΐς Νέγκα στο Mega Καλημέρα και τη Νανά Παλαιτσάκη.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, εξήγησε πως είναι να βιώνεις την απώλεια του ενός γονιού σου σε μικρή ηλικία, για την απόφασή της να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία αλλά και τις ανασφάλειες που έχει.

«Είναι δύσκολο για ένα παιδί να μεγαλώσει μέσα σε ένα σπίτι με πένθος. Και νομίζω ότι το πένθος είναι ακόμα μεγαλύτερο όταν τα πράγματα είναι καλά όσο ζει ο μπαμπάς, και ξαφνικά βρισκόμαστε στα τάρταρα ενός πένθους, το οποίο δε φεύγει ποτέ. Οπότε, μεγάλωσα σε ένα σπίτι που ήταν μέσα στο πένθος. Με τη μητέρα μου είμαστε πολύ διαφορετικές. Την εκτιμώ πολύ σαν άνθρωπο, είμαστε όμως πολύ διαφορετικές προσωπικότητες» είπε αρχικά η Αθηναΐς Νέγκα.

«Δεν είχα καθόλου γνωριμίες στον χώρο της δημοσιογραφίας όταν ξεκίνησα. Ήθελα όμως να στραφώ εκεί γιατί αυτός ήταν ένας τρόπος για να γράφω. Ήταν ο προορισμός μου, κι’ αυτό ήταν σαφές, και η δημοσιογραφία ήταν ένας πρακτικός τρόπος να κάνω αυτό που με ενδιέφερε» ανέφερε για τα πρώτα της βήματα στον χώρο της δημοσιογραφίας.

«Δεν είμαι ένας άνθρωπος που αισθάνεται πολύ άνετα στην τηλεόραση. Έχω ανασφάλεια εικόνας, περιεχομένου, τρακ για το τι θα πω παρακάτω, όλα αυτά μαζί» εξομολογήθηκε ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε, «Με τον Βαγγέλη Περρή είναι σαν να συνεργαζόμαστε ακόμα γιατί μιλάμε κάθε μέρα… Δημιουργήσαμε μια σχέση κι έναν τρόπο δημιουργικότητας πολύ δικό μας και θα ήθελα πάρα πολύ να ξανασυνεργαστώ μαζί του. Αισθάνθηκα πολύ άνετα μαζί του».

«Κακοποίηση στον χώρο της δουλειάς και με τους συναδέλφους μου, δεν έχω αισθανθεί. Ίσα ίσα, έχω υπάρξει και πολύ τυχερή και έχω δουλέψει σε αντρικά περιοδικά με μόνο άντρες συναδέλφους, και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Αυτό που έχω υποστεί και το λέω, είναι όταν άρχισα να βγαίνω στην τηλεόραση και υπήρχαν άνθρωποι που έβγαιναν και μίλαγαν πολύ άσχημα για εμένα και πολύ άδικα… Συνεχώς… Δε το λέω κακοποίηση γιατί δεν έφαγα ξύλο, αλλά δεν παύει να είναι κάτι που με έκανε να νιώσω πολύ άσχημα… Ήταν βαρύ. Υπήρχε συνάδελφος που έκανε εκπομπή στο ραδιόφωνο, και ξεκινούσε επανειλημμένως την εκπομπή του με το να μιλάει πάρα πολύ άσχημα για εμένα» είπε ακόμα η Αθηναΐς Νέγκα.

«Έχω ένα πρόβλημα. Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη… Έτσι είμαι σαν άνθρωπος, αισθάνομαι ότι κανείς δε θέλει να είναι μαζί μου εκείνη τη στιγμή. Είμαι υπερευαίσθητη. Αυτό διέπει όλη μου την καθημερινότητα, τις σχέσεις μου, τις επαγγελματικές μου σχέσεις…» αποκάλυψε.

«Η ζωή με τις κόρες μου είναι φανταστική. Είναι το καλύτερο κομμάτι της ζωής μου. Με δυσκολεύουν και με στριμώχνουν δυο κορίτσια. γιατί τα κορίτσια είναι πιο ευαίσθητα, πιο περίπλοκα. Ωστόσο, και πέντε παιδιά να είχα, θα ήθελα να είναι κορίτσια» κατέληξε η Αθηναΐς Νέγκα για τη σχέση με τις κόρες της.

Διαβάστε επίσης