Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη της πρότασης στον Λιάγκα για τη θέση της Μενεγάκη και η on air αντίδρασή του

Έναν διάλογο μέσω των εκπομπών τους είχαν την Τρίτη 23/4 η Κατερίνα Καινούργιου και ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή το τηλεοπτικό ρεπορτάζ.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να αποκαλύψει μια πληροφορία που είχε για πρόταση που έγινε στον Γιώργο Λιάγκα από το Mega για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Εμένα οι πληροφορίες μου λένε κάτι άλλο, και είναι αρκετά έγκυρες. Λένε, ότι η Δανάη Μπάρκα θα κάνει το 9-12, που το έχουμε πει εδώ και καιρό, και για το μεσημέρι, έγινε πρόταση σε έναν πολύ καταξιωμένο και καλό παρουσιαστή. Για τη θέση της Μενεγάκη. Ο παρουσιαστής αυτός κάνει infotainment. Βέβαια, επειδή ο παρουσιαστής αυτός κάνει πρωινό σε άλλο σταθμό αρνήθηκε.

Λέω τον Λιάγκα. Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι η Δανάη θα παραμείνει στο πρωινό και για τη θέση της Μενεγάκη, το πρώτο άτομο που προσέγγισαν ήταν ο Λιάγκας για κάτι διαφορετικό. Και μάλιστα για να δίνει πάσα στον Ευαγγελάτο… Πάντως ο Λιάγκας αρνήθηκε, μη το συζητάμε. Παραμένει στον ΑΝΤ1» είπε η Κατερίνα Καινούργιου μεταφέροντας το δικό της ρεπορτάζ.

Η απάντηση Λιάγκα και η αντίδραση της Καινούργιου

Τις πληροφορίες αυτές σχολίασε λίγα λεπτά αργότερα ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το Πρωινό.

«Τι μου έγινε πρόταση να κάνω; Μου έγινε και αυτή η πρόταση;… Τι παίζεται; Ότι θα κάνω ποια εκπομπή; Θα κάνω την εκπομπή της Ελένης; Όχι, θα κάνω την Ελένη Μενεγάκη, θα βγω με ξανθιά περούκα και θα κάνω την Ελένη Μενεγάκη. Φιλιά στη συμμαθήτριά μου» είπε με χιούμορ ο παρουσιαστής.

Φυσικά, αυτό έφερε και την απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου μερικά λεπτά μετά, και πάλι μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα.

«Ο Λιάγκας απάντησε στην πληροφορία μου; Τι είπε; Δε θα κάνω λέει εκπομπή στην ώρα της Ελένης αλλά την ίδια την Ελένη με περούκα. Μάλιστα. Δεν έχει γίνει πρόταση; Α, δεν είπε ότι δεν έχει γίνει πρόταση…. Γιατί εγώ ξέρω ότι πρόταση έχει γίνει, ο άνθρωπος μπορεί να μην πήγε καν, αλλά εγώ ξέρω ότι τον προσέγγισαν» είπε η Κατερίνα Καινούργιου. 

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε επίσης