Βάνα Μπάρμπα για Ελεονώρα Μελέτη: «Η επίθεση που δέχεται δείχνει πόσο πίσω είναι η συμπεριφορά των ανδρών απέναντι στις γυναίκες»

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η υποψηφιότητας της Ελεονώρας Μελέτης στις Ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δέχεται χυδαία μηνύματα στα social media και το μεσημέρι της Κυριακής 21 Απριλίου θέλησε να απαντήσει στην επίθεση που γίνεται εις βάρος της με μια μακροσκελή ανάρτηση. 

Η Βάνα Μπάρμπα μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και στη δημοσιογράφο, Μένια Κούκου σχολίασε την επίθεση που δέχεται η παρουσιάστρια, τονίζοντας πως αυτό δείχνει πόσο πίσω είναι η συμπεριφορά των ανδρών απέναντι στις γυναίκες. 

«Καλό θα είναι στο Ευρωκοινοβούλιο να μας εκπροσωπούν άνθρωποι που μπορούν να τα βγάλουν πέρα με τα δύσκολα. Η Ελεονώρα Μελέτη είναι εξαιρετική, ένα κορίτσι σοβαρό, που γνωρίζει, απλώς θα ήθελα να πολεμάνε για την πατρίδα», είπε αρχικά η Βάνα Μπάρμπα.

Και συνέχισε: «Αυτό για άλλη μια φορά δείχνει πόσο πίσω είναι η συμπεριφορά των ανδρών στις γυναίκες, πόσο πίσω είναι η ελληνική κοινωνία στην αντιμετώπιση των γυναικών. Αν ο κόσμος ήταν στα χέρια γυναικών, θα είχαμε έναν καλύτερο κόσμο. Εγώ είμαι πάντα με τις γυναίκες».

Διαβάστε επίσης