Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το άγνωστο σκηνικό με το πρώτο της σπίτι!

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στο «Bovary» και στη Χριστίνα Ζάχου η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Θέμη Σοφό και όσα θαυμάζει σε εκείνον.

«Μου αρέσει πολύ που ο σύζυγος μου βρίσκεται εκτός χώρου γιατί είναι ένας άνθρωπος που συζητάω τελείως διαφορετικά πράγματα. Φυσικά θα του κουβεντιάσω κάποιες δικές μου ανησυχίες, μοιραζόμαστε τα πράγματα -ακόμα και το ότι έχουμε μια διαφορετική καθημερινότητα μου αρέσει πάρα πολύ και το προτιμώ. Θαυμάζω πολύ τον άντρα μου, για τη δική του πορεία στο επάγγελμα του, γιατί θεωρώ πως είναι από τους καλύτερους δικηγόρους της γενιάς του. Από εκεί κι πέρα σεβόμαστε απόλυτα ο ένας το πρόγραμμα του άλλου» ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Μάλιστα, η ίδια περιέγραψε ένα άγνωστο σκηνικό από το πρώτο χρόνο που έζησε μόνη της…

«Αν πρόλαβα να ζήσω στο σπίτι που είχα νοικιάσει για πρώτη φορά μόνη μου; Αυτή ήταν η επίσημη ενηλικίωση μου! Το βρήκα, έκανα ένα διετές συμβόλαιο και στον πρώτο χρόνο γνώρισα τον Θέμη, ο οποίος είχε πάρει τηλέφωνο τότε ως δικηγόρος μου και είχε πει: «Είμαι ο δικηγόρος της κυρίας Τσιμτσιλή θέλουμε να σπάσουμε το συμβόλαιο». Η ιδιοκτήτρια τον ρώτησε το λόγο και ο Θέμης απάντησε «ότι νυμφεύεται». Αφού ήταν για καλό σκοπό το αποδέχτηκε. Κι όμως, αυτός ο ένας χρόνος, που έμεινα μόνη μου, ήταν ένα κομμάτι της ενηλικίωσης μου, το έκανα πολύ συνειδητά και συνειδητοποιημένα. Γιατί ήταν ένα σπίτι που το νοίκιασα με τα δικά μου χρήματα, το επίπλωσα όπως ήθελα και ήταν κοντά στο πατρικό μου οπότε δεν ένιωσα ότι ανεξαρτητοποιούμαι απόλυτα – ήταν ένα σωστό βήμα. Ήμουν 26 ετών το έκανα για ένα μικρό χρονικό διάστημα γιατί μετά ήρθαν τα πάνω – κάτω…» , εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια του «Happy Day».

Διαβάστε επίσης