Πρόταση βόμβα στην Ελένη Μενεγάκη

Πληροφορίες σχετικές με το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη μετά την αποχώρηση από το Mega μεταδόθηκαν από τον Κωνσταντίνο Αντωνάτο στον αέρα του “Καλύτερα δε Γίνεται”.

Πιο συγκεκριμένα, ο διευθυντής του Yupiii έκανε λόγο για ένα μνηστήρα από δύο πλευρές. Η επικρατέστερη φήμη θέλει να υπάρχει ένα “φλερτ” ανάμεσα στη διάσημη παρουσιάστρια και στον ΣΚΑΪ, με τον σταθμό να διαψεύσει κατηγορηματικά ότι υπάρχει κρούση ή πρόταση.

Ωστόσο, πληροφορίες θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να βρίσκεται στο στόχαστρο του Ατζούν Ιλιτζαλί. “Εκεί τα budget ξεφεύγουν. Αν θέλει κάτι ο Ατζούν μπορεί να το αποκτήσει” σχολίασε ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος.

Ο διευθυντής του Yupiii είπε επίσης: “Υπάρχει αυτό το ενδιαφέρον. Τεχνικά αυτήν τη στιγμή πρέπει να τελειώσει η σεζόν ώστε ο Ατζούν, ακόμα και αν προχωρήσει σε επίσημη πρόταση στην Ελένη Μενεγάκη, να συμφωνήσει με τον ΣΚΑΪ τι χώρο έχει στο πρόγραμμα. Αυτή τη στιγμή, η ισχύουσα συμφωνία αφορά μόνο την prime time. Το “My Style Rocks” έχει απορροφηθεί από τον ίδιο τον σταθμό. Ακόμα και αν προχωρήσουν σε εππίσημη πρόταση στην Ελένη Μενεγάκη, πρέπει να συμφωνηθεί η ώρα που θα παίξει. Η πρόταση είναι για την εκπομπή της. Πρέπει να επαναπροσδιοριστεί η συμφωνία του Ατζούν με τον ΣΚΑΪ, αν θέλει να αποκτήσει την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στις παραγωγές του“.

Διαβάστε επίσης