Το μήνυμα της Τατιάνας Στεφανίδου στον Γιώργο Λιάγκα: “Ξεχνάς γρήγορα”

Ένα σχόλιο έκανε η Τατιάνα Στεφανίδου στον αέρα του “TLIVE” κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής της συνάντησης με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, τον Δημήτρη Πανόπουλο.

Η συζήτηση οδηγήθηκε στη διαδικτυακή επίθεση που δέχτηκε η Ελεονώρα Μελέτη εξαιτίας της επιλογής της να κατέβει στις Ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία.

Στην προκειμένη περίπτωση αυτό που έγινε είναι αδιανόητο αυτό που έγινε, μιλάμε για ένα οργανωμένο στρατό, ακραίων στοιχείων, δεν ξέρω από ποιο άκρο είναι αυτοί οι άνθρωποι ούτε από πού προέρχονται. Έχουν κάνει μία προσωπική επίθεση στη γυναίκα αυτή, που μέχρι χθες δεν υπήρχε. Άρα, η επίθεση ξεκίνησε επειδή είναι υποψήφια” τόνισε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Από τη μεριά του, ο Δημήτρης Πανόπουλος είπε: “Η επίθεση ξεκίνησε χωρίς να υπάρχει πολιτική κριτική. Η Ελεονώρα Μελέτη δεν πρόλαβε να βγει να μιλήσει. Είμαι άνθρωπος που θα στηρίξει τον πολιτικό διάλογο και την αντιπαράθεση. Δεν θα δικαιολογήσω ποτέ μου τέτοιες επιθέσεις και δεν με πειράζει να έχω εγώ οποιαδήποτε επίπτωση. Είναι η Ελεονώρα Μελέτη με τη Νέα Δημοκρατία; 1000% μαζί της αν δέχεται τέτοιου τύπου επίθεση. Ισχύει για οποιαδήποτε γυναίκα αυτό“.

Λίγο αργότερα, η Τατιάνα Στεφανίδου αναφέρθηκε στα σχόλια που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας σχετικά με τους “πανελίστες” που κατεβαίνουν στην πολιτική: “Σήμερα το πρωί άκουγα και τον Λιάγκα που έκανε σχόλια “τι δουλειά έχουν όλοι αυτοί οι πανελίστες κι όλοι αυτοί οι παρουσιαστές και τι έχουν να προσφέρουν αυτοί”. Εγώ θέλω να θυμίσω στον φίλο Γιώργο ότι κι αυτός ως παρουσιαστής κάποια στιγμή ήταν υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ. Δεν καταλαβαίνω… Αυτός ήταν, οι άλλοι δεν μπορούν να είναι; Γιώργο μου, ξεχνάς γρήγορα“.

Διαβάστε επίσης