Η Φαίη Σκορδά αιφνιδίασε τον Χάρη Λεμπιδάκη: “Ξέρω ποιος σε έχει βάλει να τα κάνεις όλα αυτά σήμερα, θα τον κανονίσω μετά”

Στα τηλεοπτικά νέα και πώς θα διαμορφωθεί το τοπίο την επόμενη τηλεοπτική σεζόν αναφέρθηκαν το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή Fay’s Time, με τη Φαίη Σκορδά να βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

“Έχει αρχίσει μία ονοματολογία στο κομμάτι του OPEN για την πρωινή ζώνη, που σε αυτή την ονοματολογία χωρίς να έχει γίνει κάποια προχωρημένη συζήτηση, εγώ έχω ακούσει και το όνομά σου. Μπορεί να μην είναι σωστό που το λέω αλλά είναι στο πλαίσιο του ρεπορτάζ” είπε ο Χάρης Λεμπιδάκης, με τη Φαίη Σκορδά να του απαντά: “Ξέρω και ποιος σε έχει βάλει να τα κάνεις όλα αυτά σήμερα”.

“Δεν με έχει βάλει κανένας”, της είπε ο δημοσιογράφος με την παρουσιάστρια να προσθέτει: “Αυτός που σου απάντησε τα μηνύματα το πρωί, θα τον κανονίσω μετά”.

“Ήταν αστείο αυτό εσωτερικό. Να πω κάτι για να το κλείσουμε. Σε οτιδήποτε καινούριο γίνεται θα με βρεις μπροστά σου, όμως αυτό δε σημαίνει κάτι γιατί είναι φυσιολογικό όταν ένα συμβόλαιο λήγει να ακούγεται το όνομα”, κατέληξε η Φαίη Σκορδά.

Διαβάστε επίσης