Ματίνα Νικολάου: “Εγώ έχω παντρευτεί μια φορά, είμαι πολύ καλά”

Καλεσμένη της Μπέττυ Μαγγίρα ήταν το πρωί του Σαββάτου (13/4) η Ματίνα Νικολάου, και μίλησε για την τηλεοπτική ‘Βάνια’, τα χρόνια της στο θέατρο αλλά και την απουσία της από την τηλεόραση.

“Μου έλειψε ο ελεύθερος χρόνος για εμένα, για το παιδί μου. Αλλά εκείνη την ώρα δεν το αντιλαμβανόμουν γιατί ήμουν μέσα στην τρέλα, μέσα στη χαρά. Αλλά υπήρχαν και στιγμές που έλεγα ότι δε θέλω να ξυπνήσω, να πάω να βαφτώ. Αλλά όταν έμπαινα στο πλατό άλλαζαν όλα… Μέσα από τη Βάνια έβρισκα τη χαρά. Έβρισκα τη χαρά και από τους συνεργάτες γιατί ήμασταν μια οικογένεια. Γελούσαμε πάρα πολύ στην εκπομπή. Μου έλειψε” ανέφερε σχετικά με την παρουσία της στο ‘Καλό Μεσημεράκι’, μεταξύ άλλων.

Όσον αφορά το πως νιώθει ο Νίκος Μουτσινάς για το κλείσιμο αυτού του κύκλου, ο Ματίνα Νικολάου τόνισε: “Και να του έχει λείψει δε νομίζω ότι θα το παραδεχτεί. Και ο Νίκος έχει περάσει πολύ όμορφα σε αυτή την εκπομπή. Νομίζω του έχει λείψει λίγο”.

Επιπλέον, μίλησε για το πώς θα αντιδρούσε αν ο σύντροφός της, Βασίλης Πορφυράκης, της έκανε πρόταση γάμου: “Θα πω ‘τι ωραίο δαχτυλίδι’. Θα το φορέσω ως δαχτυλίδι, βέρα δε θα φορέσω. Το έχουμε συζητήσει. Δε θα τολμήσει να μου κάνει πρόταση γάμου. Δεν έχουμε φτάσει ποτέ σε αυτό το σημείο. Εγώ έχω παντρευτεί μια φορά, είμαι πολύ καλά. Και ο ίδιος δε θέλει. Δε θα άλλαζε τίποτα στα αλήθεια. Επειδή δεν έχω σκέψεις να κάνω δεύτερο παιδί και ούτε του Βασίλη είναι ανάγκη του, προς το παρόν, είμαστε πάρα πολύ καλά”.

Για τη συνύπαρξή τους στο Just The Two of Us, η δημοφιλής ηθοποιός δήλωσε πως ήτα η ίδια που αντιμετώπισε κάποιες δυσκολίες καθώς “Εγώ δυσκολεύτηκα. Αισθανόμουν το ότι θα βγω να τραγουδήσω πολύ βαρύ Απλά εκεί δεν το αντιμετώπιζα σαν να ήμουν ηθοποιός, γιατί δεν είχαμε το χρόνο που θέλουμε εμείς οι ηθοποιοί. Εγώ ήθελα πρόβα και πάλι πρόβα. Ούτε ο Βασίλης είχε ανάγκη τόση πρόβα, ούτε είχαμε τόσο χρόνο”.

Διαβάστε επίσης