Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Θα πω ένα μπράβο στη Δανάη Μπάρκα, βρήκε τον τρόπο να αντιμετωπίσει αυτήν την δύσκολη κρίση”

Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε η Δανάη Μπάρκα στο podcast της Lifo και αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί τους τελευταίους μήνες, για να κάνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή το σχόλιό της.

“Εγώ θα της πω ένα μπράβο γιατί σε αυτή τη δύσκολη κρίση βρήκε την ψυχραιμία και τον τρόπο να την αντιμετωπίσει και αν αυτός ο τρόπος ήταν να απενεργοποιήσει τα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις της στα social media, καλά έκανε. Η αλήθεια είναι ότι όταν γίνεται αντικείμενο σχολιασμού υπάρχουν πολλοί που θα θέλουν να σε βοηθήσουν, αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί που απλά θέλουν να σε βρίσουν με τον πιο χυδαίο τρόπο απλά και μόνο γιατί έτσι περνούν την ώρα τους ευχάριστα” είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

“Το έχω βιώσει και εγώ αυτό σε δύο φάσεις της ζωής μου. Όταν συμβαίνει αυτό αρχίζεις και βάλλεσαι από έναν όχλο και οι περισσότεροι από αυτούς μπαίνουν σε ένα κύμα της χυδαιότητας, χωρίς να ξέρουν τι έχει συμβεί. Στο συγκεκριμένο θέμα με τη Δανάη Μπάρκα είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα” προσέθεσε.

Διαβάστε επίσης