Τέλος το Mega Καλημέρα με την Ελεονώρα Μελέτη

Σε μια αποκάλυψη-έκπληξη προέβη την Πέμπτη (04/04) στον αέρα της εκπομπής “Πρωινό Σουσου” ο δημοσιογράφος, Νίκος Γεωργιάδης.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, το “Mega Καλημέρα” με παρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη ρίχνει πρόωρα τίτλους τέλους και μάλιστα αρκετά νωρίτερα σε σχέση με τις υπόλοιπες εκπομπές που βρίσκονται απέναντι.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη και οι υπόλοιποι συντελεστές της εκπομπής  ενημερώθηκαν ότι το “Mega Καλημέρα” θα ολοκληρωθεί τη Μεγάλη Τετάρτη και δεν θα επιστρέψει στους δέκτες μας μετά το Πάσχα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Νίκου Γεωργιάδη, αποφασίστηκε από κοινού να σταματήσει η εκπομπή, καθώς η αντιπρόταση ήταν να μειωθεί ακόμα περισσότερο σε διάρκεια μετά το Πάσχα, λόγω των Ευρωεκλογών.

“Έπρεπε να γίνει η εκπομπή ακόμα μικρότερη, δηλαδή μια ώρα μαζί με break, οπότε αποφάσισαν οι δύο πλευρές πως είναι καλύτερο να μην προβάλλεται καθόλου. Δεν επιβεβαιώνεται αν η εκπομπή θα επανέλθει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Είναι όλοι ενήμεροι. Η σχέση της παρουσιάστριας με τον σταθμό παραμένει άκρως αρμονική. 

Μαθαίνω ότι πολλά υψηλόβαθμα στελέχη του Mega βλέπουν την Ελεονώρα Μελέτη ως την επικρατέστερη για τη ζώνη 10-1 την επόμενη σεζόν. Υπάρχει ακόμα στο τραπέζι η βραδινή εκπομπή. Γνωρίζω ότι και η πλευρά της Ελεονώρας Μελέτη δεν το απορρίπτει, αλλά είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο βήμα” ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Γεωργιάδης.

Διαβάστε επίσης