Ειρήνη Στεριανού κατά αστυνόμων: “Πήγα να ζητήσω βοήθεια και όχι μόνο με κορόιδευαν αλλά δεν με γύρισαν καν στο σπίτι μου”

Με αφορμή τη γυναικοκτονία έξω απο Αστυνομικό Τμήμα στους Άγιους Ανάργυρους, που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής η Ειρήνη Στεριανού και αποκάλυψε πως έχει περάσει αντίστοιχο περιστατικό από αστυνομικούς που δεν την προστάτευσαν παρόλο που δεχόταν απειλές.

Ειδικότερα, το μοντέλο που έγινε ευρύτερα γνωστό μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM δήλωσε πως “Μου έχει συμβεί και εμένα αντίστοιχο γεγονός. Να πάω στο τμήμα και οι αστυνομικοί να μην με γυρίσουν στο σπίτι μου. Να είμαι στο τμήμα αργά το βράδυ, να με κρατάνε κιόλας με το ζόρι μέχρι να διασταυρώσουν ότι τους λέω την αλήθεια και στο τέλος , 4 – 5 το πρωί, μου λένε “Φύγε μόνη σου”. Ενώ δεν είχα καν αμάξι. Τους λέω τότε, “Μου είπατε ότι θα με γυρίσετε στο σπίτι μου” και μου έκαναν (νόμημα) ότι “δεν έχουμε κάποιον να σε πάει, να πας μόνη σου”, ανέφερε αρχικά.

Η Ειρήνη Στεργιανού συμπλήρωσε μάλιστα πως ήθελε να μιλήσει για το περιστατικό και πιο παλιά αλλά το αναφέρει σε αυτή τη φάση, ώστε η κάθε γυναίκα να το έχει στο νου της. Για το περιστατικό μάλιστα που δεχόταν απειλές από σύντροφό της επεσήμανε πως: “Δεν υπάρχει καμία προστασία και ήθελα να το δηλώσω και παλιότερα, γιατί το έχω περάσει το συγκεκριμένο. Δεχόμουν απειλές, πήγα να τους ζητήσω βοήθεια και όχι μόνο με κορόιδευαν αλλά δεν με γύρισαν καν στο σπίτι μου”.

Διαβάστε επίσης