Σταματίνα Τσιμτσιλή για Πύρρο Δήμα: “Επειδή εσύ δεν έθεσες σωστά τη σκέψη σου στο λόγο σου, δεν σου φταίει ο άλλος που σε σχολιάζει”

Στον Πύρρο Δήμα και τον χαρακτηρισμό “πρωινάδικα” απάντησε το πρωί της Τρίτης η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day.

“Είπαν στα πρωινάδικα ότι στεναχωρήθηκαν τα παιδιά μου με το γάμο και όλα αυτά… Τα πρωινάδικα το είπαν” είπε ο Πύρρος Δήμας στη χθεσινοβραδινή του συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

“Παρόλο που δεν νιώθω ότι εννοούσε εμάς, γιατί εμείς είμαστε πάντα φειδωλοί και προσεκτικοί στον σχολιασμό. Θεωρώ ότι αυτός ο όρος “τα πρωινάδικα, τα μεσημεριανάδικα, τα κουτσομπολίστικα”, και το έχω ξαναπεί, είναι μια επιλογή ενός ανθρώπου που θέλει να υποβαθμίσει και να μειώσει μια κατηγορία εκπομπών. Όταν δεν σου αρέσει ο σχολιασμός, επειδή εσύ πρώτος δεν έθεσες σωστά το επιχείρημά σου ή τη σκέψη σου στο λόγο σου, δεν σου φταίει ο άλλος που σε σχολιάζει. Αυτό που είχε πει ο Πύρρος Δήμας το επανέλαβε με άλλο τρόπο. Είπε ότι “η σύντροφός μου αρχικά δεν έγινε αποδεκτή από τα παιδιά μου”” είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Διαβάστε επίσης