Η Λένα Δροσάκη για τη ζωή μετά τον χωρισμό: “Με είχα παρατήσει αρκετό καιρό”

Συνέντευξη στη “Real Life” και στην Πολυξένη Καραμίχα παραχώρησε η Λένα Δροσάκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη ζωή της μετά το διαζύγιο από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Πώς τα καταφέρνει με τη δουλειά και το παιδί; Η Λένα Δροσάκη είπε πάνω σε αυτό: “Είμαι πολύ τυχερή που έχω τη μητέρα μου και τον μπαμπά μου. Είναι ευλογία ότι με βοηθούν κι αυτοί στο μεγάλωμα του εγγονιού τους και ότι το παιδί παίρνει αγάπη από περισσότερους πόρους. Το μεσημέρι, όταν ξύπνησε, μου είπε “πάω να παίξω με τη γιαγιά μου”. Είναι πλούτος αυτό. Με συγκινεί να βλέπω τον μπαμπά μου και τη μαμά μου να παίζουν σαν τρίχρονα στο χαλί με τον Αναστάση. Μπορώ να βγω έξω πιο εύκολα ξέροντας αυτοί τον φροντίζουν, όπως και ο αδελφός που έχει μία εξαιρετική σχέση μαζί του. Αυτή η οικογενειακή θαλπωρή με συγκινεί. Για εμένα η οικογένεια είναι ιερή. Οι γονείς μου, παρά τις δυσκολίες που πέρασαν, είχαν ως σκοπό την αγάπη. Αυτό ονειρεύομαι. Θέλω να βλέπει ο Αναστάσης πώς είναι η αγάπη“.

Όπως μοιράστηκε, πλέον κάνει πράγματα για τον εαυτό της: “Είμαι πολύ υπερήφανη που προσπαθώ να έχω χρόνο για εμένα και τα καταφέρνω. Με είχα παρατήσει αρκετό καιρό, αλλά με βρήκα πάλι. Θα βγω με φίλους, θα φάω έξω μόνη μου“.

Διαβάστε επίσης