Βίκυ Κάβουρα: “Το περνάει το 2% των γυναικών – Νιώθεις πιο πολύ άρρωστη παρά έγκυος”

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής “Καλύτερα δε Γίνεται” βρέθηκε η Βίκυ Κάβουρα. η γνωστή ηθοποιός που βρίσκεται στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε στους πρώτους μήνες της κύησης.

Μπαίνω στον όγδοο μήνα τώρα. Οι πρώτοι μήνες της εγκυμοσύνης ήταν πολύ δύσκολοι. Στην αρχή σου λένε ότι είναι ότι πιο ωραίο έχεις ζήσει, που όντως έτσι είναι, σου έρχεται η ευλογία από τον ουρανό και “λες ευχαριστώ Θεέ μου”. Αλλά μετά αρχίζουν οι εμετοί, οι ζαλάδες… Το πέρασα λίγο βαριά, είχα υπερέμεση, που το περνάει το 2% των γυναικών. Αυτό είναι που δεν σταματάει ποτέ η πρωινή ναυτία και είναι σχεδόν μόνιμα. Είχα και το θέατρο τότε. Και τότε δεν έχεις ακόμα κοιλίτσα για να νιώσεις έγκυος, νιώθεις πιο πολύ άρρωστη παρά έγκυος. Μετά άρχισε να φουσκώνει η κοιλίτσα, άρχισαν να φεύγουν αυτά τα συμπτώματα” δήλωσε.

Η Βίκυ Κάβουρα είπε επίσης: “Εγώ γεννήθηκα για να γίνω μαμά. Το έλεγα από μικρό παιδί, ότι θέλω να μεγαλώσω και να γίνω μαμά. Όταν βρήκα και τον σύντροφο, από εκεί και πέρα δεν με ενδιέφερε το πότε θα γίνω μαμά”.

Διαβάστε επίσης