Το ξεκαθάρισμα της Αθηνάς Οικονομάκου για την προσωπική της ζωή

Την Αθηνά Οικονομάκου υποδέχτηκε η Ελένη Μενεγάκη στο πλατό της εκπομπής “Ελένη” το μεσημέρι της Παρασκευής.

Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας παραχώρησε μία συνέντευξη στη διάσημη παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της οποίας μίλησε και για την προσωπική της ζωή.

Η Αθηνά Οικονομάκου επιλέγει πόσο θα προβάλει τη ζωή της, έχοντας μέτρο: “Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να τα έχουν όλα ανοιχτά, εγώ δεν μπορώ να το κάνω, δεν μου αρέσει να το κάνω, δεν μου ταιριάζει. Δεν μου βγαίνει καθόλου να εκθέτω τα προσωπικά μου, όσο γίνεται. Φυσικά και κάποια πράγματα θα φανούν, δεν μπορείς να τα κρύψεις όλα και να κρατάς εντελώς μακριά από τα φώτα αλλά με ένα μέτρο και ένα όριο που βάζει ο καθένας”.

Όσα χρειάζεται να ξέρει κανείς για την προσωπική ζωή της Αθηνάς Οικονομάκου, όπως ανέφερε και η ίδια, βρίσκονται σε κοινή -και κάποιες φορές διαδικτυακή- θέα.

“Για μένα αυτό είναι το μέτρο, τα δεδομένα υπάρχουν, αυτό συμβαίνει στη ζωή μου και μέχρι εκεί. Δεν νομίζω ότι επιτρέπω σε κάποιον να εισχωρήσει παραπάνω, ακόμα και βίαια αν το προσπαθήσει. Δεν αισθάνομαι καθόλου τη δέσμευση ότι πρέπει να δώσω πράγματα για την προσωπική μου ζωή, χωρίς καμία ενοχή” δήλωσε.

Τα σχόλια που έχει δέχεται κατά καιρούς στα κοινωνικά δίκτυα είναι διάφορα: “Εγώ έχω καταλάβει ότι όσο ο κόσμος έχει ανάγκη να βλέπει ωραίες εικόνες, άλλο τόσο υπάρχει κόσμος που τους ξενίζει και τους ενοχλεί γιατί ζουν μία δυστυχισμένη ζωή, που δεν παίρνουν ικανοποίηση από την καθημερινότητά τους. Οπότε όλο αυτό, ο καθρέφτης του “κοίτα πόσο ευτυχισμένη είναι η Ελένη Μενεγάκη” ενώ παράλληλα τι ζω εγώ στην καθημερινότητά μου, πόσο δυστυχής είμαι, χωρίς χρήματα, χωρίς δουλειά, χωρίς προσωπική ευχαρίστηση, χωρίς κάποια σχέση, χωρίς φίλους,… Δεν συμπεριφέρονται όλοι έτσι, είναι θέμα χαρακτήρα και ανθρώπου. Υπάρχουν και άνθρωποι που το θαυμάζουν αυτό και σου λένε ότι “σε ευχαριστούμε που ανεβάζεις ωραίες εικόνες” γιατί παίρνουν δύναμη και χαρά από αυτό. Υπάρχουν όμως και οι άνθρωποι που η προσωπική τους δυστυχία τους έχει κάνει να τα βλέπουν όλα με αυτήν τη ματιά της αμφισβήτησης, της ζήλιας, της κακίας, Αυτά δεν μπορείς να τα αποφύγεις“.

Την επηρεάζουν τα σχόλια; Η ίδια απάντησε πάνω σε αυτό: “Ίσως στην αρχή να ήμουν πιο ανασφαλής σαν Αθηνά, οπότε ίσως κάποια από τα κακεντρεχή σχόλια που δεχόμουν στα κοινωνικά δίκτυα να τα έπαιρνα πιο προσωπικά και λίγο πιο βαριά, αν και δεν απαντούσα συνήθως κι αν απαντούσα, απαντούσα συνήθως με έναν χιουμοριστικό – ειρωνικό τρόπο. Το έκανα για να κλείνω τα θέματα και όχι για να πάρουν έκταση. Αφού κατάλαβα ότι αυτό δεν βοηθάει πια, το κάνω σε ελάχιστες περιπτώσεις, καθαρά χιουμοριστικά, χωρίς καμία κακία και υπονοούμενο. Νομίζω ότι νιώθω πιο σίγουρη για μένα, για το τι κάνω και για το ποιοι είναι οι λόγοι που το κάνω και μέχρι πιο σημείο θέλω να εκτεθώ στο instagram, οπότε το υπερασπίζομαι κιόλας ώστε να να μην με επηρεάζει το κακεντρεχές σχόλιο. Τώρα, εάν έχει κάποια βάση αλήθειας φυσικά και θα το σκεφτώ και επηρεάζομαι και θα προβληματιστώ. Συνήθως επειδή τα σχόλια έχουν να κάνουν με τα προσωπικά προβλήματα του καθενός, δείχνω κατανόηση, δεν παρεξηγούμαι“.

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει φροντίσει να είναι ανεξάρτητη οικονομικά εδώ και αρκετά χρόνια: “Αν ο σύζυγός μου μού έλεγε να δουλεύω μία φορά στα πέντε χρόνια θα με χάλαγε μέσα μου και θα το εξέφραζα και δεν θα το επέτρεπα. Και αυτό κάνω ούτως ή άλλως, το έχω δείξει, δν έχω σκοπό να βασιστώ σε μία ζωή και να στηρίζομαι στον σύζυγό μου ή σε οποιονδήποτε, δεν το έχω κάνει ούτε με τους γονείς μου, από τα 18 μου βγάζω μόνη μου τα προς το ζην μου. Δεν είναι του χαρακτήρα μου να το κάνω και γενικότερα δεν θεωρώ ότι είναι και σωστό, πρέπει να πατάμε στα πόδια μάς πάντα“.

Διαβάστε επίσης