Η on air ενόχλησή της Φωτεινής Πετρογιάννη με τον Γιώργο Λιάγκα: “Νευριάζω όταν το κάνεις αυτό γιατί είναι προσβλητικό”

Ένα ρεπορτάζ σχετικά με το ξέσπασμα που είχε ο Τριαντάφυλλος κατά του Μάρκου Σεφερλή έγινε η αφορμή για μια έντονη διαφωνία μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και της Φωτεινής Πετρογιάννη, στον αέρα του “Πρωινού” του ΑΝΤ1 το πρωί της Τετάρτης.

“Όταν ο Σεφερλής είδε το Τριαντάφυλλο, δεν το έπαιξε το νούμερο αυτό” είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας, εξηγώντας το συγκεκριμένο θεατρικό σκετς που ενόχλησε τον τραγουδιστή.

“Εγώ νόμιζα ότι ήθελες να πεις όταν ο Τριαντάφυλλος είδε στο κοινό το Μάρκο Σεφερλή“, του είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη και ο Γιώργος Λιάγκας το επανέλαβε για τρίτη φορά.

Εντάξει Γιώργο μου πως κάνεις έτσι, σιγά το πράγμα πια, συνέχισε, καταλάβαμε, σου ζητάω συγγνώμη αν ήταν τόσο σημαντικό για να νευριάσεις”, ανέφερε η δημοσιογράφος κι εκείνος της απάντησε ότι δε νευρίασε. “Εγώ όμως νευριάζω όταν το κάνεις αυτό γιατί είναι προσβλητικό, αλλά εντάξει…” είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

“Να σου πω κάτι, Φωτεινή. Λέω κάτι, το διορθώνεις γιατί είναι λάθος νομίζεις. Εγώ το ξαναλέω γιατί αυτό είναι το σωστό. Και να νευριάσεις εσύ, αντί να νευριάσω εγώ; Δες το λίγο αυτό. Για να μην τσαντιστείς εσύ να μην διορθώνουμε τα λάθη σου; Σου ζητάω συγγνώμη λοιπόν. Άμα κάνεις λάθη εσύ, να μην τα διορθώνουμε για να μην τσαντιστείς. Να το ακούσουμε κι αυτό!” της απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.

Διαβάστε επίσης