Η ρουτίνα τόσο της περιποίησης όσο και μακιγιάζ αλλάζουν.

Αφήνεις σιγά-σιγά τις βαριές φόρμουλες φον ντε τεν στην άκρη και τη θέση τους παίρνει το skin tint.

Πρόκειται για ένα προϊόν με εξαιρετικά ελαφριά υφή που κινείται ανάμεσα στο serum και την κρέμα. Παράλληλα και χάρη στην σύνθεση του, θρέφει, αναζωογονεί και προσφέρει την απαραίτητη υγρασία που διαρκεί όλη την ημέρα. Είναι ιδανικό τόσο για τις πρωινές εμφανίσεις όσο και για τις βραδινές. Όποιο κι αν είναι το make up look που θέλεις να υιοθετήσεις. Οι βαριές φόρμουλες άλλωστε δεν ταιριάζουν στο καλοκαίρι και την διάθεση σου. 

Τρόπος εφαρμογής 

Αν θέλεις μεγαλύτερη κάλυψη, απλώνεις μερικές σταγόνες skin tint στο πάνω μέρος της παλάμης σου και με ένα beauty blender ταμπονάρεις σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό. Αν πάλι το αποτέλεσμα που επιθυμείς είναι πιο απαλό και διακριτικό εφαρμόζεις το προϊόν με τα δάχτυλα και κυκλικές κινήσεις κάνοντας πολύ καλό blending. 

Κι αφού πλέον γνωρίζεις τις ιδιότητες και τον τρόπο να το απλώσεις, δες στη συνέχεια τα αγαπημένα μου. 

Rare Beauty Positive Light Tinted Moisturizer – Foundation:  Μια εξαιρετικά ελαφριά φόρμουλα που χαρίζει στην επιδερμίδα λαμπερή όψη και μέτρια κάλυψη, ενώ παράλληλα την ενυδατώνει και προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία. Απλώνεται σαν ενυδατική κρέμα και χαρίζει ένα απαλό, ενυδατωμένο, φυσικά λαμπερό αποτέλεσμα προσφέροντας ομοιόμορφη όψη μειώνοντας τους πόρους και τις λεπτές γραμμές. 

The Body Shop Second Skin Tint: Εμπλουτισμένο με βούτυρο καριτέ και έλαιο από σπόρους moringa,  ενυδατώνει και προστατεύει την επιδερμίδα, παρέχοντας παράλληλα ελαφριά και με φυσικό αποτέλεσμα κάλυψη. Είναι ιδανικό one-step προϊόν που μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο του ή και ως primer πριν από το φον ντε τεν. Απλώνεται εύκολα και ομοιόμορφα, δίνοντάς σας ένα άψογο, λαμπερό αποτέλεσμα και είναι ιδανικό για εσένα που αγαπάς το το φυσικό “no-makeup” look.

Ilia Super Serum Skin Tint SPF 30: Ένας ορός με μεταλλικά στοιχεία, χρώμα για μέτρια κάλυψη και SPF 30. Συνδυάζει το skincare με το μακιγιάζ και την αντηλιακή προστασία χαρίζοντας στην επιδερμίδα μια μοναδική αίσθηση. Με σύνθεση από μείγμα Υαλουρονικών Οξέων, φυτικού Σκουλενίου (Squalane) και Νιασιναμίδης, προσφέρει ομοιόμορφο τόνο, λειαίνει τις λεπτές γραμμές και απαλύνει τις ατέλειες.

Caudalie Vinocrush Skin Tint: διορθώνει την επιδερμίδα και της χαρίζει ομοιόμορφο τόνο ενώ παράλληλα αναδεικνύει τη φυσική της ομορφιά. Καθώς απλώνεται, οι ενθυλακωμένες χρωστικές φυσικής προέλευσης γίνονται ένα με την επιδερμίδα σας, αποκαλύπτοντας μια απόλυτα ταιριαστή απόχρωση με τον τόνο της για αψεγάδιαστο και εξαιρετικά φυσικό αποτέλεσμα. Ένα προϊόν περιποίησης και μακιγιάζ, με καθαρή και φυσική σύνθεση που περιέχει υαλουρονικό οξύ και νερό σταφυλιών, που χαρίζει ενυδάτωση στην επιδερμίδα και φωτεινό τόνο όλη την ημέρα.

Nars Pure Radiant Tinted Moisturizer SPF 30:  ένα ελαφρύ ενυδατικό προϊόν περιποίησης δέρματος με χρώμα που παρέχει αντηλιακή προστασία ευρέος φάσματος με δείκτη SPF 30 και βελτιώνει συνολικά την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της φωτεινή και φυσική όψη. Για τι τύπο μακιγιάζ; Η επιδερμίδα σας θα δείχνει απόλυτα φυσική, αλλά πιο όμορφη. Μη λιπαρή σύνθεση που δημιουργεί ένα διάφανο πέπλο χρώματος και αντηλιακής προστασίας, αποκαθιστά τα μεταλλικά στοιχεία, ενυδατώνει και λειαίνει την επιδερμίδα, χαρίζοντας νεανική, δροσερή, φυσική λάμψη. Δερματολογικά ελεγμένο. Δεν φράζει τους πόρους. Πώς χρησιμοποιείται; 

Διαβάστε επίσης