Έλενα Χριστοπούλου: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, η σχέση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Φαίη Σκορδά

Την Έλενα Χριστοπούλου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» σε χθεσινή της εμφάνιση σε event γνωστής εταιρείας. Η booker μοντέλων μίλησε για την αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση, ενώ απάντησε για το GNTM και την Φαίη Σκορδά.

«Δεν έχω τόσο καλά σχόλια για το χρώμα στα μαλλιά μου. Θέλουν να γυρίσω στο ξανθό… πολύ σοβαρά θέματα. Αλλά μου αρέσει, αν νιώθεις καλά με τον εαυτό σου κάνεις και τις αλλαγές στο μαλλί. Δίνω σε όλα σημασία αλλά δεν στεναχωριέμαι» απάντησε για την αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της.

«Δεν ξέρω γιατί ακούτε το όνομά μου για το GNTM. Ωραίο είναι να ακούγεται ένα όνομα. Καλό είναι όταν έρθει η ώρα να πει ο καθένας ό,τι νομίζει. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ο άνθρωπός μου, δεν περιμένω να είμαι τηλεοπτικά μαζί της για να είμαι καλά» τόνισε η Έλενα Χριστοπούλου.

«Δεν μπορώ να σχολιάσω κανενός την επιλογή και κανενός την επαγγελματική δραστηριότητα. Της εύχομαι καλή επιτυχία, όπως σε όλους τους ανθρώπους. Δεν μπορώ να σχολιάζω και τα πάντα. Θέλω να πω στον κόσμο ότι δεν μπορούμε να σχολιάζουμε όλοι τα πάντα. Να πάρουμε μια θέση όλοι να σχολιάζουμε αυτό που πρέπει και ειδικά με καλό πρόσημο. Είναι κουραστικό να λέμε κακίες, απλά και μόνο για να γινόμαστε viral. Δεν έχουμε συζητήσει με την Φαίη Σκορδά για το επαγγελματικό της μέλλον. Έχουμε μια σχέση πολύ ωραία, επαγγελματική και φιλική και τη σέβομαι πολύ» τόνισε για την Φαίη Σκορδά.

Διαβάστε επίσης