Μαρκέλλα Γιαννάτου: “Δεν ήταν απόφασή μου να γίνω single μαμά, δεν ήρθε απρογραμμάτιστα το παιδί”

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου ήταν καλεσμένη το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και αναφέρθηκε στη μητρότητα, αποκαλύπτοντας ότι φοβόταν να κάνει παύση από τη δουλειά της, μετά τον ερχομό της στη ζωή, γιατί δεν ήθελε στο μυαλό της να χρεωθεί η μικρή την παύση αυτή.

“Φοβόμουν να κάνω παύση από τη δουλειά μετά τη γέννηση της κόρης μου, μήπως με πιάσουν τίποτα ψυχολογικά. Και για πρακτικούς λόγους, οικονομικούς, αλλά κυρίως ψυχολογικούς. Ήθελα να μην σταματήσω, να μην υπάρχει πιθανότητα να χρεώσω στη μικρή στο μυαλό μου ότι σταμάτησα τη δουλειά επειδή τη γέννησα” είπε αρχικά η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

“Μου είχαν πει ότι με το που βλέπεις το παιδί σου, συμβαίνει κάτι συγκλονιστικό. Εμένα δε μου συνέβη, και άρχισα να αγχώνομαι. Είχα άγχος για το πως πρέπει να την κρατήσω, ήμουν πολύ χαρούμενη αλλά με τον καιρό άρχισα να νιώθω αυτό που άκουγα από τις άλλες μαμάδες… Στην περίπτωσή μου, δεν ήταν απόφασή μου να γίνω single μαμά, είχα δυσκολία στο να καταλάβω σε αυτή τη συνθήκη πως θα λειτουργήσω, μαζί με τη μαμά μου όπως έχω ξαναπεί… Το παιδί δεν ήρθε απρογραμμάτιστα, ήρθε πολύ προγραμματισμένα, το ότι δε συνεχίστηκε σαν οικογένεια ήταν το απρογραμμάτιστο” προσέθεσε.

Διαβάστε επίσης