Ζενεβιέβ Μαζαρί: “Έχω κάνει δοκιμαστικό σε άλλο κανάλι, αλλά δεν μπορούσα να δω τον εαυτό μου εκεί”

Την Ζενεβιέβ Μαζαρί συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “I love Σου Κου” και ο Αλέξανδρος Ρούτας και μίλησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχθηκε και το δοκιμαστικό που είχε κάνει για το My Style Rocks.

“Έχω κάνει δοκιμαστικό σε άλλο κανάλι, αλλά δεν ήταν επειδή ήταν άλλο κανάλι. Δεν μπορούσα να δω τον εαυτό μου. Αν δεν έχει να κάνει με concept φωτογράφισης, δεν με νοιάζει τι φοράς. Θα ήμουν πολύ μονότονη. Όταν δεν μου αρέσει κάτι, φαίνεται στη μούρη μου. Δεν μπορώ να υποκριθώ. Δεν με ενδιαφέρει που πας και τι φοράς. Αν δεν έχεις έναν Σκουλό να σε φωτογραφήσει, ένα concept, δεν με ενδιαφέρει. Πρέπει να μπορείς να δεις τον εαυτό σου και το σχόλιό σου” είπε αρχικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

“Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου τη λατρεύω. Το σχόλιό της είναι to the point, είναι ένα νέο κορίτσι, διαβάζει από μόδα και είναι ευγενικός άνθρωπος. Είναι άδικη η σύγκριση με τον οποιονδήποτε. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετική προσωπικότητα” προσέθεσε.

Για το GNTM η Ζενεβιέβ Μαζαρί δήλωσε πως της λείπει από την ελληνική τηλεόραση και ότι θα είναι εκεί αν της ζητηθεί από το κανάλι, ενώ αποκάλυψε πως το “First Dates” ξεκινάει σύντομα στο Star.

Διαβάστε επίσης