‘Ελενα Τσαγκρινού: «Ο γιατρός μάς είπε ότι δεν χτυπάει η καρδούλα του μωρού – Μετά από τρεις μήνες, έμεινα ξανά έγκυος»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό» και στην Ελένη Βουλγαράκη παραχώρησε η Έλενα Τσαγκρινού.

Η γνωστή τραγουδίστρια που διανύει τον τέταρτο μήνα κύησης, μεταξύ άλλων, μίλησε για την αποβολή που είχε, για τη στιγμή που έμαθε πως είναι έγκυος δεύτερη φορά, ενώ αποκάλυψε πότε θα παντρευτούν με τον σύντροφό της.

«Είχα αποβάλει στις έξι εβδομάδες. Δεν ανέβηκα ποτέ στη σκηνή, ήταν πλήγμα για εμένα, όμως ήταν απαγορευτικό από τον γιατρό. Έκλαιγα καθημερινά γιατί περίμενα να πάει καλά. Ακόμα με πληγώνει. Ένιωσα την ημέρα πριν την αποβολή. Έπρεπε να πάω σε ένα live του συντρόφου μου και ένιωθα μια ανακατωσούρα και όντως μετά από δύο ημέρες ο γιατρός μας είπε ότι δεν χτυπάει η καρδιά του μωρού», είπε αρχικά η Έλενα Τσαγκρινού. 

Και συνέχισε: «Μετά από μία αποβολή υπάρχει ένα διάστημα που δεν μπορείς να μείνεις έγκυος. Τον τρίτο μήνα μετά την αποβολή και εκεί που είχε ανέβει λίγο η ψυχολογία μου, έπιασα το μωράκι».

«Ο Κώστας με γέμιζε με τεστ και δεν ήθελα να ξανακάνω τεστ. Έκανα κάποια στιγμή ένα και βγήκε θετικό. Φωνάζαμε και ουρλιάζαμε, ήταν τεράστια η χαρά. Τώρα υπάρχει τρέλα στη σχέση γιατί πρέπει να προσέχουμε για να πάει καλά. Όλη την ώρα μου λέει μη σηκώνεις, μη το ένα μη το άλλο», συμπλήρωσε η Έλενα Τσαγκρινού. 

Τέλος, η τραγουδίστρια αποκάλυψε πότε θα παντρευτούν με τον αγαπημένο της, Dj Stephan, λέγοντας: «Θέλω να είμαι υπεύθυνη μαμά και όχι πιεστική. Θέλω να μεγαλώσει το παιδί μου με ωραία πρότυπα και ελπίζω να κάνω ένα παιδί που θα το καμαρώνω. Θα κάνουμε πολιτικό γάμο σε λίγο καιρό και τον γάμο πιστεύω ότι θα τον κάνουμε μαζί με τη βάπτιση»

Διαβάστε επίσης