Η αποκάλυψη της Καλομοίρα για την Eurovision: “Μου είχαν ζητήσει να πληρώσω 800 ευρώ για το ξενοδοχείο που έμενα”

Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” μίλησε ζωντανά το πρωί της Πέμπτης η Καλομοίρα με αφορμή την επιστροφή της στην Ελλάδα για την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού και αναφέρθηκε στον λόγο που αποφάσισε πέρυσι να αποσύρει της συμμετοχή της από τη Eurovision, αλλά και τη συμμετοχή της στον μουσικό διαγωνισμό το 2008.

“Μετά τη Eurovision γύρισα στο εστιατόριο των γονιών μου. Είχα πέσει σε κατάθλιψη. Μου είχαν ζητήσει να πληρώσω 800 ευρώ για το ξενοδοχείο που έμενα για τη Eurovision. Δε θα το ξεχάσω αυτό αλλά δε θέλω να θάψω κανέναν. Να είναι καλά όλοι. Δε νομίζω ότι έφταιγε η ΕΡΤ, ίσως ευθυνόταν ο άνθρωπος της ΕΡΤ. Το θέμα όμως, είναι ότι εγώ τότε ήμουν μικρή και αλλιώς φανταζόμουν ότι θα είναι η σόουμπιζ, μου πήρε χρόνια να καταλάβω το παιχνίδι. Περίμενα, ότι μετά την τρίτη θέση που έφερα και έδειξα ότι αξίζω, ότι κάτι θα άλλαζε, αλλά δεν αλλάζει τίποτα τελικά… Το θέμα είναι να πιστέψεις εσύ ότι αξίζεις. Εμένα μου πήρε 20 χρόνια να το καταλάβω” εξομολογήθηκε η Καλομοίρα.

“Σε αυτό το βίντεο, δε περίμενα με τίποτα ότι θα γίνει όλο αυτό. Το έκανα πολύ βιαστικά, δεν είχα βάλει μάσκαρα, δεν είχα και πολύ φως, και λέω, “ρε παιδιά τι έγινε;” αλλά έχει πλάκα γιατί τσακώνονται από κάτω χωρίς λόγο” απάντησε αναφορικά με τα σχόλια που υπάρχουν κάτω από τα βίντεό της και σχολιάζουν ότι έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις.

Διαβάστε επίσης