Oscars 2024: Τα εντυπωσιακά beauty looks της λαμπερής βραδιάς

Η 96η Απονομή Βραβείων Oscar πραγματοποιήθηκε στο Los Angeles με τις celebrities και τις διασημότερες ηθοποιούς στον κόσμο να είναι πιο λαμπερές από ποτέ. Πρόκειται άλλωστε για την σημαντικότερη βραδιά του χρόνου και την μεγαλύτερη διάκριση. Οι πιο ταλαντούχοι και διάσημοι make up artists και hairstylists είναι οι κρυφοί ήρωες μιας και οι δημιουργίες τους θα κάνουν το γύρο του κόσμου, κάποιες από τις οποίες θα μείνουν στην ιστορία. 

Ετοιμάσου λοιπόν να δεις τα πιο εντυπωσιακά beauty looks της πιο λαμπερής βραδιάς.

Reuters

Emma Stone: Η μούσα του Γιώργου Λάνθιμου υιοθέτησε ένα fresh look χωρίς υπερβολές ή εξεζητημένες λεπτομέρειες σε μακιγιάζ ή μαλλιά. Μια διακριτική, bronze πινελιά στα βλέφαρα και ουδέτερη απόχρωση στα χείλη ήταν αρκετά. 

Reuters

Zendaya: Με old Hollywood beauty look και classy. Βαθιά χωρίστρα στο πλάι, οι άκρες γυρισμένες προς τα έξω και το μακιγιάζ της τόσο όσο χρειάζεται λαμπερό. 

Photo by Mike Coppola/Getty Images

Charlize Theron: Εκθαμβωτική με τα μαλλιά της μαζεμένα σε ένα sleek low bun και glam μακιγιάζ απόλυτα ¨Οσκαρικό¨. 

Photo by Mike Coppola/Getty Images

Margot Robbie: Με minimal beauty look στα φετινά Oscars. Τα μαλλιά της είναι ελεύθερα και ανεπιτήδευτα και το μακιγιάζ της απλό, σε ροζ τόνους.

Reuters

Florence Pugh: Με απίθανο dramatic eye make up look και ανεπιτήδευτους κυματισμούς στο bob της. 

Reuters

Anya Taylor-Joy: Τα μαλλιά της ελεύθερα και ίσια. Το make up look της είναι minimal chic με neutral αποχρώσεις και το αγαπημένο της liner. 

Emily Blunt: Με classy updo και make up look ιδανικό για τη βραδιά. 

Photo by JC Olivera/Getty Images

Ariana Grante: Με Barbiecore beauty look απόλυτα matchy με τη ροζ δημιουργία της. Τα μαλλιά της είναι μαζεμένα σε έναν απίθανο περίτεχνο κότσο.

Reuters

Eva Longoria: Με sleek hairstyle, smoky eye και nude αλλά λαμπερό φινίρισμα στα χείλη.  

Reuters

Sandra Huller: Minimal χαμηλή αλογοουρά με χωρίστρα στη μέση και clean glam make up look. Η λεπτομέρεια που αξίζει να προσέξεις είναι η διπλή πολύ λεπτή eyeliner γραμμή. 

Reuters

Hailee Steinfeld: Με το απόλυτο sleek bun με βαθιά χωρίστρα στην άκρη. Το μακιγιάζ της είναι fresh με τις ωραιότερες, ροδακινί,  ανοιξιάτικες αποχρώσεις. 

Reuters

Billie Eilish: Με blowout hairstyle, που δεν μας έχει συνηθίσει. Όσον αφορά στο μακιγιάζ τόνισε μόνο τα χείλη της με vinyl φινίρισμα και σκούρο περίγραμμα. 

Reuters

Lupita Nyong’o: Τόνισε το βλέμμα της με shimmer ασημί σκιά matchy με τη δημιουργία που φορούσε. 

Διαβάστε επίσης