Σοφία Παυλίδου: “Όταν ολοκληρώθηκε η σχέση με τον Χρήστο Φερεντίνο πίστευα ότι τα παιδιά μου θα είναι καλά”

Η Σοφία Παυλίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή, “Μαμά-δες” με την Τζένη Θεωνά και αναφέρθηκε στους δίδυμους γιους της, την μητρότητα αλλά και το διαζύγιο από τον Χρήστο Φερεντίνο.

“Όταν ολοκληρώθηκε η σχέση με τον Χρήστο, πίστευα ότι τα παιδιά μου θα είναι καλά. Αυτό. Αυτά γίνονται για να είσαι καλύτερα και, από τη στιγμή που θα είσαι εσύ καλύτερα, θα είναι καλύτερα και τα παιδιά σου. Δεν υπάρχει περίπτωση, αυτό είναι κανόνας. Είχα όμως πίστη γι’ αυτό γιατί στην ωραία σχέση που είχαμε καλλιεργήσει με τα παιδιά, με τον απόλυτο σεβασμό και την κατανόηση στα θέλω του άλλου, δεν κάναμε κάτι παραπάνω από το να τους πούμε πως εμείς, σε αυτή τη φάση, πήραμε αυτή την απόφαση” είπε αρχικά η Σοφία Παυλίδου.

“Εντάξει, ήταν 14 χρονών τότε τα παιδιά οπότε ήταν μια αλλαγή. Μετά όμως, βλέποντας την ωραία σχέση που είχαμε και την βαθιά μας αγάπη, η ψυχολόγος ρώτησε τον γιο μου και της είπε ότι “δεν έχω κανένα θέμα με το διαζύγιο γιατί είναι μια χαρά οι γονείς μου”. Στη συνέχεια, λοιπόν, αφού βίωσαν και αυτοί ότι εδώ υπάρχει μια βαθιά αγάπη και πραγματικά δεν αλλάζει κάτι, πήγαν όλα τέλεια” προσέθεσε.

Διαβάστε επίσης