Άννα Μαρία Βέλλη: “Έχω φωτογραφίες, μηνύματα και τηλέφωνα που αποδεικνύουν όσα έχουν συμβεί”

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρίσκεται η Άννα Μαρία Βέλλη και η εξομολόγησή της για την κακοποίηση που υπέστη σε σχέση της.

Αφορμή στάθηκε η αναφορά της σε έναν πρώην σύντροφο από τον οποίο η ίδια είχε δεχτεί κακοποιητική συμπεριφορά, χωρίς να αποκαλύπτει δημοσίως το όνομά του.

Η Άννα Μαρία Βέλλη όταν υποδέχτηκε στην εκπομπή της την Χρύσα Κατσαρίνη, είχε μιλήσει για όσα είχαν συμβεί στην κακοποιητική σχέση της.

“Δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να μιλήσω με ονόματα και μετά να κακοποιηθώ από τηλεοπτικά πάνελ. Η νομοθεσία δεν νοιάζεται για τη συναισθηματική κακοποίηση. Έχω φωτογραφίες, μηνύματα, τηλέφωνα, που αποδεικνύουν όσα έχουν συμβεί, αλλά από τη στιγμή που δεν πήγα να το καταγγείλω στην αστυνομία εκείνη τη στιγμή, τώρα είναι δύσκολο. Για να μπορέσει μια γυναίκα να μιλήσει για αυτά, πρέπει να νιώσει ότι κάτι αλλάζει” είχε πει τότε.

“Με ρωτούν όλοι γιατί δεν λέω το όνομά του. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πει όνομα, αλλά δεν το έχω κρύψει κιόλας. Όποιος θέλει μπορεί να καταλάβει. Εγώ τον κύκλο του και το περιβάλλον του το έχω ενημερώσει. Ας κάνουν οι φίλοι του ό,τι μπορούν να κάνουν. Θα έβγαινα να μιλήσω και να πω ονόματα αν ζούζα σε μια κοινωνία που είναι ασφαλής. Είμαι η κοπέλα που δεν έφυγε στο πρώτο χαστούκι και αυτό γινόταν μόνο χειρότερο. Μένεις γιατί νιώθεις ότι εσύ φταις. Εγώ είμαι ο λόγος που βγήκα από αυτό, αλλά ο κύκλος μου μου έφτιαξε ένα τείχος που με βοήθησε να αναπληρώσω τις δυνάμεις μου” προσέθεσε.

Διαβάστε επίσης