Στην Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε η Χριστίνα Φαρμάκη μετά από 20 χρόνια απουσίας!

Η Χριστίνα Φαρμάκη ήταν η καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη, το μεσημέρι της Τρίτης.

Η σταρ της πίστας της δεκαετίας του ’90, μετά από 20 χρόνια αποχής και “εξαφάνισης” από τη σφαίρα του δημόσιου βίου και του χώρου του θεάματος, αποφάσισε να κάνει μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση, συνομιλούσα με τη διάσημη παρουσιάστρια σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

“Αποσύρθηκα συνειδητά, γιατί πάντα έλεγα πως όταν θα κάνω οικογένεια θα αφοσιωθώ εκεί. Ήθελα μόνη μου να μεγαλώσω τα παιδιά μου. Γιατί αν δεν τα μεγαλώσεις μόνη σου, να έχεις πραγματική επαφή με τα παιδιά, εκείνα θα μιμηθούν κάποιον άλλο, πέρα από εσένα. Επομένως χαλάει το πράγμα” αποκάλυψε η διάσημη τραγουδίστρια, συμπληρώνοντας: “Ήταν δική μου απόφαση και μάλιστα από πολύ νέα. Από 22 ετών θυμάμαι να το λέω αυτό. Έβλεπα παιδιά στον ύπνο μου… Και έχω την αίσθηση, μετά από τόσα χρόνια, πως δεν ήμουν γι’ αυτό το επάγγελμα. Για αυτό και δεν μου λείπει και καθόλου”.

Σήμερα η Χριστίνα Φαρμάκη έχει έναν γιο 19 ετών και μία κόρη 14 ετών. “Όταν μιλώ στα παιδιά μου για τα χρόνια της καριέρας μου, είναι σαν να μιλώ για κάποιον άλλο” παραδέχθηκε.

Όσο για την απόφασή της να εγκατασταθεί στη Μεγάλη Βρετανία, η ίδια είπε: “Είμαι εκεί εδώ και πέντε χρόνια. Για κάποιους λόγους αποφασίσαμε να φύγουμε, αν και το είχαμε πολλά χρόνια στο μυαλό μας. Ο σύζυγός μου δούλευε πολύ εκτός Ελλάδος, 160 πτήσεις τον χρόνο έκανε. Επομένως του έλεγα πάντα εφόσον έχεις φτερά ανοιχτά έξω, πάμε! Ήταν καλύτερα έξω και για τα παιδιά, εφόσον έχουν και την αγγλική υπηκοότητα. Δεν γεννήθηκαν εκεί αλλά ο μπαμπάς τους είχε αγγλική υπηκοότητα. Έλληνας είναι, Κρητικός!”. “Δεν μένουμε μέσα στο Λονδίνο, μένουμε πιο έξω. Εξαρτάται από τον άνθρωπο, από το πόσο θέλει τις αλλαγές στη ζωή του και πόσο προσαρμοστικός είναι. Τώρα νιώθω με το ένα πόδι εκεί και το άλλο εδώ. Και είμαι μια χαρά, όλα καλά. Είναι μια όμορφη χώρα, με υπέροχη φύση. Σε περιμένω όποτε θέλεις…” συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης