Άρωμα μαλλιών: 6 προϊόντα που θα χαρίσουν την ωραιότερη, ανοιξιάτικη αίσθηση

Τα νέα ανοιξιάτικα αρώματα στα έχω ήδη αποκαλύψεις και μπορείς να τα δεις εδώ. Τώρα είναι άλλωστε η πιο κατάλληλη στιγμή να ανανεωθείς και να “σκορπίσεις” την άνοιξη απλά με ένα πέρασμα στο χώρο. Κι αν θέλεις να συμπληρώσεις τη συλλογή σου επιβάλλεται να δοκιμάσεις τα αρώματα μαλλιών. 

Πρόκειται για το μικρό μυστικό των it girls. Τα μαλλιά, όπως υποστηρίζει η Beyonce, είναι ιερά και οι γυναίκες έχουν μια μικρή εμμονή. Τα φροντίζουν ευλαβικά, ακολουθούν τις τάσεις και παράλληλα έχουν μια μεγάλη γκάμα προϊόντων περιποίησης και styling. Το άρωμα δεν μπορείς να λείπει μιας και είναι εκείνο που χαρίζει το απόλυτο twist στην εμφάνιση. Παράλληλα δεν υπάρχει τίποτα ωραιότερο από το να έχουν τα μαλλιά σου ωραιότερη εσάνς. 

Οι αγαπημένοι μας οίκοι έχουν φροντίσει να δημιουργήσουν αρώματα μαλλιών με νότες από τις πιο γνωστές εσάνς τους. Και στη συνέχεια θα δεις τα 6 ωραιότερα για να επιλέξεις εκείνο που σου ταιριάζει. 

.

Dior J’ adore Hair Mist: Γιασεμί Grandiflorum από τη Grasse και Γιασεμί Sambac από την Ινδία, Ylang-Ylang από τη Μαδαγασκάρη, Τριαντάφυλλο Δαμασκού από την Τουρκία. Το J’adore είναι μια ωδή στις γυναίκες και στην τόλμη τους, είναι η επιτομή της πολυδιάστατης ομορφιάς

byredo Bal d’ Afrique Hair Perfume: Ένα ζεστό και ρομαντικό βετιβέρ εμπνευσμένο από το Παρίσι στα τέλη των 20’s και την Αφρικανική κουλτούρα που ήταν πολύ αγαπημένη τη συγκεκριμένη περίοδο. Η έντονη ζωή, η υπερβολή και η ευφορία αποτυπώνονται με το νερολί, την Αφρικανική καλέντουλα και το Μαροκινό κεδρόξυλο.

diptyque Eau Capitale Hair Mist:  Ένα μπουκέτο από πολλά τριαντάφυλλα που συνοδεύεται από φρέσκο ​​περγαμόντο με ροζ πιπέρι. Ελαφρύ και ντελικάτο αφήνει στα μαλλιά ένα σχεδόν αόρατο αλλά έντονα αρωματικό πέπλο ενώ τα περιποιείται μιας και είναι εμπλουτισμένο με θρεπτικό έλαιο καμέλιας. 

Acqua di Parma Rosa Nobile Hair Mist:  Νότες Σικελικού Μανταρινιού και Περγαμόντου από την Καλαβρία συνδυασμένες με πιπέρι ενώνονται με την παιωνία, τη Βιολέτα και το κρινάκι του αγρού. Τη συνέχεια αναλαμβάνουν το Εκατοντάφυλλο Τριαντάφυλλο από την Ιταλία και το άρωμα κλείνει με ένα κρεσέντο συγκίνησης με την αύρα που αφήνουν πίσω τους οι πολύτιμες και ζεστές νότες από ξύλο κέδρου, ambergris και musk.

Guerlain Les Absolus Santal Royal Hair Mist Spray: Οι νότες κορυφής έχουν μια μοναδική ένταση χάρη στο νερόλι και το γιασεμί. Οι νότες καρδιάς είναι δροσερές και πικάντικες με το ροδάκινο, την κανέλα και το τριαντάφυλλο να συνδυάζονται τέλεια. Οι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, δέρμα, κεχριμπάρι, ούτι και μόσχος και ευθύνονται για το ανατολίτικο άρωμα.

Kilian Paris Love, Don’t Be Shy Hair Mist:  Eμπνευσμένο από τα Marshmallows, είναι σαν μια γλυκιά νοστιμιά, ένα αυθεντικό gourmand άρωμα. Στην κορυφή της εσάνς βρίσκονται τα άνθη πορτοκαλιάς, στην καρδιά το γιασεμί sambac με το απαλό τριαντάφυλλο και την ίριδα που οδηγούν σε μια εκστατική αγκαλιά από βανίλια και cistus labdanum.

Διαβάστε επίσης