Συγκλονίζει η Μαρία Σπυράκη: “Ήμουν έγκυος τριών μηνών και ανακάλυψα ότι είχα αποβάλλει με πολύ βίαιο τρόπο”

Στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο μίλησε η Μαρία Σπυράκη.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Η ίδια, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε την αποβολή που είχε στο παρελθόν.

Όσα είπε η Μαρία Σπυράκη

«Τέρμα ζόρικος ο χρόνος για μένα και την οικογένειά μου. Να έχω δύο εφήβους στο σπίτι και συγχρόνως μία εκκρεμότητα με τη Δικαιοσύνη που μου προκάλεσε ένα δυσανάλογο βάρος στην καθημερινότητά μου. Ευτυχώς αποδόθηκε.

Τα παιδιά μου δεν το ομολογούν αν αντιμετώπισαν μπούλινγκ στο σχολείο αλλά καταλαβαίνω ότι προβληματίστηκαν πάρα πολύ. Δεχόμουν ερωτήσει του τύπου “ακούσαμε για μία ευρωβουλευτή που βρέθηκαν λεφτά στο σπίτι της, δεν μας αφορούν αυτά μαμά έτσι δεν είναι;”.

Έχω δει τον Αλέξη Γεωργούλη στην Ευρωβουλή αλλά δεν μιλήσαμε. Θεωρώ σωστό ότι ζήτησε άρση της ασυλίας του», είπε αρχικά η Μαρία Σπυράκη.

«Ήμουν έγκυος τον Δεκέμβριο του 2004 και δεν το ήξερα. Ένιωθα μια αδυναμία και μέχρι να μπω στο αμάξι, πηγαίνοντας στο Alter που δούλευα, είχε γεμίσει το κοστούμι μου με αίματα. Ανακάλυψα ότι είχα αποβάλλει με πολύ βίαιο τρόπο, μια εγκυμοσύνη που ήταν στους τρεις πρώτους μήνες. Νομίζεις ότι αποκολλιέται ένα μέρος του εαυτού σου αλλά τελικά με τη βοήθεια της επιστήμης έφερα στον κόσμο δύο παιδιά το 2008», αποκάλυψε στη συνέχεια η Μαρία Σπυράκη.

Διαβάστε επίσης