Ναταλία Γερμανού: “Δεν αισθάνομαι ότι έχουν ανάγκη την προσοχή μας, ούτε την αποζητανε”

Η Ναταλία Γερμανού τοποθετήθηκε στον αέρα της εκπομπής του Alpha, “Καλύτερα Δε Γίνεται”, για τα σχόλια του Αντώνη Κανάκη σχετικά με το γεγονός ότι οι εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης δεν έχουν καλέσει την κα Καρυστιανού για συνέντευξη.

Κατά την ανάλυση των θεματικών στη στήλη “Αποψάρα” του Κωνσταντίνου Αντωνάτου, η Ναταλία Γερμανού δήλωσε ότι:

“Την έχουμε καλέσει όλοι πολλές φορές. Είναι αναφέρετο δικαίωμα της κυράις Καρυστιανού να μην κάνει εμφανίσεις και να μην κάνει δηλώσεις. Θέλουμε τη φωνή της, θέλουμε την τοποθέτησή της. Απλά εκείνη, αυτή την πολύ ευαίσθητη στιγμή, δεν επιθυμεί να πραγματοποιήσει δηλώσεις τηλεοπτικά”.

Οι συνεργάτες της Ναταλίας Γερμανού έκαναν λόγο για “λαϊκισμό” στην τηλεόραση και ότι η δήλωση του Αντώνη Κανάκη ήταν προσωποποιημένη και τηλεοπτική.

Η Ναταλία Γερμανού επί αυτού δήλωσε ότι:

“Πιστεύω ότι αρκετές εκπομπές δεν έχουν κλείσει τα μάτια, ούτε παριστάνουν τους “ξεχασιάρηδες” στο έγκλημα των Τεμπών. Ούτε κατά διάνοια…Προφανώς ο Αντώνης εννοούσε ότι η πλειοψηφία τ ων εκπομπών ασχολούνται με τον Παλαιοχριστιανό. Ήταν ένα θέμα που έπαιζε non-stop και επειδή πούλαγε, το ξαναπαίζανε όπως γίνεται συνήθως”.

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος πρόσθεσε στη συζήτηση το εξής:

“Διαχρονικά ο Αντώνης Κανάκης έχει μια διάθεση απαξίωσης των υπόλοιπων εκπομπών για την εύπεπτη θεματολογία τους. Εδώ είναι ένα αφήγημα που λέει ότι ασχολούμαστε με όλα τα υπόλοιπα και δεν δίνεται βήμα στην κυρία Καρυστιανού. Είναι δημοσιογραφική πληροφορία που υπάρχει παντού. Η κυρία Καρυστιανού έχει προσκληθεί από κάθε εκπομπή που υπάρχει και η ίδια δεν επιλέγει να μιλήσει και καλά κάνει…Η επανόρθωση θα έπρεπε κάπως να γίνει σαφής…Είπε για σύσσωμη την ελληνική τηλεόραση. Είμαστε όλοι υπόλοι για όποια κουβέντα λέμε στον τηλεοπτικό αέρα”.

Η Ναταλία Γερμανού θεώρησε ότι η εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα” δεν στοχοποίησε κάποια εκπομπή και είπε ότι:

“Δεν αισθάνομαι ότι έχουν ανάγκη την προσοχή μας ούτε την αποζητανε. Την είχαν ούτως ή άλλως”.

Διαβάστε επίσης