Σοκάρει η Ιωάννα Τούνη | Οι φωτογραφίες τρεις μέρες μετά την πλαστική επέμβαση στη μύτη

Η Ιωάννα Τούνη πριν από λίγες μέρες πραγματοποίησε πλαστική επέμβαση στη μύτη της για να διορθώσει κάτι που δεν της άρεσε.

Το μεσημέρι της Παρασκευής η Ιωάννα Τούνη επέστρεψε στν προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έδειξε στους ακολούθους της και περιέγραψε τη διαδικασία της επέμβασης.

“Ζω, είμαι μία χαρά. Αυτά είναι τα μούτρα μου τις τελευταίες ημέρες. Βασικά, αυτά είναι τα πολύ καλύτερα μούτρα μου. Χθες και προχθές δεν σου έκανα story για να μη δεις την ομορφιά μου. Ήμουν τόσο πρησμένη που δε μπορούσα να ανοίξω τα μάτια μου. Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα και είπα να σου πω μία καλησπέρα” είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

“Αυτά δεν είναι μουστάκια, είναι ράμματα. Αυτά θα είναι τα μούτρα μου για τις επόμενες μέρες. Δεν πονάω τόσο στη μύτη όσο εδώ που πήραμε πλευρικό χόνδρο για να φτιάξουμε το σχήμα της μύτης που χρειαζόταν όγκο. Βλέπεις ότι έχει μεγαλώσει το κενό μεταξύ στόματος και μύτης παρόλο που είναι πάρα πολύ πρησμένη αυτή τη στιγμή όλα. Δεν ξέρω αν μπορείς να καταλάβεις. Πιστεύω ότι θα είναι πολύ ωραίο το αποτέλεσμα. Καλά το μάγουλο θα φύγει και αυτό μαζί με τις μελανιές” προσέθεσε.

Διαβάστε επίσης