Εύη Δρούτσα: “Ξέρεις τι είναι να πας ένα βράδυ με έναν άνθρωπο και να είσαι έγκυος 4μιση μηνών και να μην το έχεις καταλάβει;”

Η Εύη Δρούτσα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του ANT1, “The 2Night Show”, το βράδυ της Δευτέρας. Μεταξύ άλλων, η Εύη Δρούτσα μίλησε για την Καίτη Γαρμπή και στον λόγο για τον οποίο δεν ραγούδησε τον “Παλιόκαιρο”.

Πιο συγκεκριμένα, η Εύη Δρούτσα δήλωσε ότι:

“Υπήρξε τραγούδι που ήταν για άλλον και πήγε αλλού. Αν σου πω, θα πέσεις από την καρέκλα. Ο Γιάννης Δουλάμης, ο παραγωγός της Καίτης Γαρμπή, της έδειξε τον “Παλιόκαιρο”, τον οποίο τον απέρριψε. Και τώρα μπορεί να το συζητήσω. Της λέω μωρή τρελή απέρριψες αυτό το τραγούδι; Τι να κάνω μου λέει, αφού δεν μου άρεσε τότε. Άσε τι είπαμε μετά, δεν χρειάζεται να λέω γιατί εγώ λέω και πολλά”.

“Έμεινα έγκυος τυχαία. Αυτό το τυχαία με τρέλανε. Να πας ένα βράδυ με έναν άνθρωπο, να είσαι έγκυος 4μιση μηνών και να μην το έχεις καταλάβει ξέρεις τι είναι; Ήμουν 19, γέννησα το παιδί μου, παρααφοσιώθηκα και ξαφνικά μου ήρθε ο στίχος, χωρίς να σκέφτομαι ποτέ ότι θέλω να γράψω στίχους” πρόσθεσε η Εύη Δρούσα.

Διαβάστε επίσης