Έλλη Τρίγγου: “Είναι επώδυνη διαδικασία – Όταν δούλεψα στην τηλεόραση αισθάνθηκα ότι χρειάζομαι βοήθεια”

Στο περιοδικό “Madame Figaro” και στη Σιμέλα Κολαγκελέ παραχώρησε συνέντευξη η Έλλη Τρίγγου.

Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πώς βιώνει την αναγνωρισιμότητα: “Στην αρχή δεν μου ήταν εύκολο, ντρεπόμουν πολύ. Ακόμα ντρέπομαι, αλλά έχω συμφιλιωθεί. Αντιλαμβάνομαι ότι ο κόσμος αποκτά μία οικειότητα με τον χαρακτήρα που ερμηνεύεις και έχει να μοιραστεί κάτι όμορφο μαζί σου“.

Όσον αφορά το πώς κινείται πλέον στους δημόσιους χώρους, ούσα πλέον αναγνωρίσιμη ηθοποιός, η ίδια είπε: “Δεν απολαμβάνω πια τις αρετές της μη αναγνωρισιμότητας, να μην λέω ψέματα, αλλά ούτε καταπιέζομαι. Στους χώρους όπου επιλέγω να βρίσκομαι να να διασκεδάζω αισθάνομαι ασφαλής. Δεν είμαι κανένα party animal αυτήν την περίοδο. Θέλω τον καναπέ μου, την κουβέρτα μου, τους ανθρώπους μου και τις γάτες μου. Νομίζω, το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να κάνει κάποιος στον εαυτό του είναι να ζει παρέα με ζώα. Και να βρίσκεται στη φύση“.

Έχει βρει την ψυχική της ισορροπία; Η Έλλη Τρίγγου απάντησε πάνω σε αυτό: “Η ψυχική ισορροπία είναι ένας συνεχόμενος διάλογος με τον εαυτό σου, καθόλου εύκολος, μάλλον οδυνηρός. Είναι επώδυνη διαδικασία η εξέλιξη της ψυχής και ταυτόχρονα αξιοθαύμαστη, Φροντίζω να με ακούω, να με αποδέχομαι και να με επιβραβεύω, γιατί με έχω τιμωρήσει αυστηρά στο παρελθόν. Μου κάνει πολύ καλό η ψυχοθεραπεία. Όταν δούλεψα στην τηλεόραση, αισθάνθηκα ότι χρειάζομαι βοήθεια και την πήρα. Υπάρχουν απεριόριστες δυνατότητες υποστήριξης, το μόνο που χρειάζεται είναι να τις αναζητήσουμε“.

Διαβάστε επίσης