Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Η Κατερίνα Καινούργιου στεναχωρήθηκε – Η Δανάη Μπάρκα ήταν ένας δικός της άνθρωπος”

Στην Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο “Happy Day” της Δευτέρας,

Η παρουσιάστρια του Alpha αποκάλυψε την επικοινωνία που είχε με την παρουσιάστρια της “Super Κατερίνα”, μετά τη δημοσιοποίηση των τρυφερών φωτογραφιών της Δανάης Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, οι οποίες πρόδωσαν πως είναι κάτι παραπάνω από φίλοι.

Η Κατερίνα, βλέποντας αυτό το βίντεο, στεναχωρήθηκε. Εγώ από την πρώτη στιγμή είχε μιλήσει με την Κατερίνα, την ενόχλησε το ότι η Δανάη ήταν ένας δικός της άνθρωπος, έκαναν παρέα… Και συγκεκριμένα, αν δεν κάνω λάθος, η Κατερίνα μού είχε πει ότι σύστησε τη Δανάη στον Φίλιππο, σε μια ευρύτερη παρέα. Χθες, λοιπόν, την έκανε unfollow” δήλωσε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και πρόσθεσε σε άλλο σημείο: “Η Κατερίνα με τον Φίλιππο, δεν ήταν ένας άνθρωπος με τον οποίο βγήκε 1-2 μήνες και μετά από δυο χρόνια έτυχε να βγει η Δανάη, με την οποία δεν είναι κολλητές, αλλά έχουν μια στενή σχέση. Ίσως η ενόχληση της Κατερίνας έχει να κάνει με το πώς εκείνη είχε βάλει τον Φίλιππο στην καρδιά της και στη ζωή της. Για την Κατερίνα, αν θυμάμαι καλά, ήταν η σοβαρή σχέση της ζωής της“.

Διαβάστε επίσης