Κρίστη Καθάργια: “Τον Γιώργο Μαυρίδη, τον αγαπώ, τον εκτιμώ, τον έχω ακόμα στη ζωή μου”

Στη Βάσω Λασκαράκη και τ0 “The Break” παραχώρησε συνέντευξη η Κρίστη Καθάργια το μεσημέρι της Κυριακής και μίλησε για το Survivor, το Asia Express αλλά και τον Γιώργο Μαυρίδη.

“Το Survivor ήταν ωραίο. Είναι δύσκολο παιχνίδι! Με βοήθησε η δουλειά μου στο να μην αναλώνομαι πολύ, να κρατιέμαι πιο ψύχραιμη. Αποφάσισα ότι δεν θα με ρουφήξει το παιχνίδι και το κατάφερα. Ήταν μεγάλο στοίχημα για μένα αυτό” είπε αρχικά η Κρίστη Καθάργια.

“Δούλευα ως ψυχολόγος και δουλεύω μέχρι και σήμερα. Ζούσα με το παιδάκι μου και έκανα πράγματα που με ευχαριστούσαν. Ο γιος μου είναι 8,5 ετών. Το βασικό που πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς είναι ότι οφείλουμε να πούμε στο παιδί την αλήθεια προσαρμοσμένη στην ηλικία του. Το ίδιο έκανα και εγώ και δεν του φαίνεται περίεργο. Είμαστε ευτυχισμένοι όπως όλες οι οικογένειες. Θέλει χρόνο να γνωρίσεις έναν νέο σύντροφο στο παιδί μας. Στην αρχή το γνωρίζουμε σαν έναν ακόμη άνθρωπο και όταν νιώσεις ασφάλεια τότε μπορείς να το επικοινωνήσεις. Τα παιδιά έχουν έντονο ένστικτο και το αντιλαμβάνονται. Μέχρι και με τους ανθρώπους που έχουμε κάνει τα παιδιά μας δεν έχουμε υπογράψει κάποιο συμβόλαιο. Όταν ένα ζευγάρι χωρίζει είναι σαν να αμφισβητούμε τον ίδιο μας τον εαυτό. Κάπως έτσι το βίωσα και εγώ. Ήταν περίεργο όλο αυτό με τη δημοσιότητα με τον γάμο μου με τον Γιώργο Μαυρίδη. Αλλά ήταν διαχειρίσιμο! Ποτέ ο Γιώργος δεν με έκανε να νιώσω περίεργα. Δεν τον ενδιαφέρει να είναι στα φώτα, δεν θα μιλήσει να βγει κάτι να πει και το εκτίμησα. Μου το έκανε πολύ απλό, δεν μας επηρέασε παραπάνω. Ήταν σοκαριστικό στην αρχή αλλά ήταν σαν να μην συμβαίνει. Στο Asia Express δεν επιλέχθηκαν με βάση τη δημοσιότητα. Έκαναν την πρόταση στον έναν από τους δύο και μετά επιλέγουν ποιον θα πάρουν. Όταν μου είπε ότι θα με πάρει τσίριζα από τη χαρά μου. Γνωρίσαμε κάποιες πτυχές του ενός και του άλλου. Μέσα σε τόση κακουχία είναι δύσκολο να μην βγουν νεύρα, πείνα, δυστυχία” προσέθεσε.

“Τον γάμο προσπαθήσαμε πολύ να τον κρατήσουμε κρυφό. Μερικές φορές το σκέφτεσαι αλλά αποφάσισα ότι αυτό ένιωθα και δεν μετανιώνω για τα καλά μου συναισθήματα. Ήταν αυτό που ένιωθα, δεν ήθελα να συγκρατηθώ. Η ζωή μου τα έχει φέρει που οτιδήποτε από αυτά που είχα στο μυαλό μου δεν έχει συμβεί ούτε το 1/10. Αποφάσισα να παντρευτώ με τον Γιώργο, ήταν μια συνειδητή απόφαση, τον έχω στη ζωή μου σε ανθρώπινο επίπεδο και το τι θα γίνει στη ζωή μου δεν το γνωρίζω. Δεν ψάχνω γιατί είπα το “ναι” στον γάμο με τον Γιώργο. Σαν να ένιωσα μια ασφάλεια, σαν να χαλάρωσα. Μου βγήκε πολύ αυθόρμητα”.

Διαβάστε επίσης