Ναταλία Γερμανού: “Όσο εκφράζουμε αυτό το είδος τηλεόρασης είμαστε πρόθυμοι να πληρώσουμε το τίμημα”

Ο Θανάσης Πάτρας και ο τρόπος που έχει επιλέξει να δρα μέσα στον χώρο της τηλεόρασης συζητήθηκε στο “Καλύτερα δε Γίνεται”, στη στήλη “Αποψάρα” με τον Κωνσταντίνο Αντωνάτο.

Ο Θανάσης Πάτρας είναι ένας πραγματικά κουλ άνθρωπος. Έχει ψύχραιμη γνώμη που σπανίζει αυτό στην πρωινή ζώνη. Από εκεί και πέρα, το ζάρι είναι: Πρωταγωνιστείς αν είσαι τόσο κουλ; Πρωταγωνιστείς αν είσαι εκτός όλης αυτής της κιτρινίλας που λέμε; Έχει μάθει η πιάτσα να σε βγάζει μπροστά αν μπορείς να προκαλέσεις τα σχόλια και τις αντιδράσεις. Εδώ είναι το θέμα, το πας με αξιοπρέπεια; Ή το πας επιθετικά;” σχολίασε ο διευθυντής του yupiii.gr.

Η Ναταλία Γερμανού του απάντησε λέγοντας: “Εγώ θα έλεγα να το πας όπως νιώθεις. Αν όλοι πούμε “Α, τι είναι ωραίο τώρα; Να τρωγόμαστε. Ας τρωγόμαστε. Να είμαστε ψύχραιμοι και ποιοτικοί, ας κάνουμε αυτό”, όχι. Ο καθένας όπως νιώθει, δηλαδή οι εκπομπές που είναι πιο έντονες στις αντιδράσεις τους, ίσως τους ταιριάζει, τους πάει“.

Τότε, ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος πήρε τον λόγο και πήρε: “Μαζί σου, απλά νιώθω ότι φτάσαμε σε ένα σημείο η αξιοπρέπεια και η ψυχραιμία να έχουν τίμημα και με ενοχλεί πάρα πολύ αυτό“.

Στο σημείο εκείνο, η Ναταλία Γερμανού τόνισε: “Θα το πληρώσουμε το τίμημα, δεν πειράζει. Δεν το λέω για κακό αλλά αν είναι το τίμημα της αξιοπρέπειας αυτό, όσοι εκφράζουμε αυτό το είδος τηλεόρασης είμαστε έτοιμοι να πληρώσουμε αυτό το τίμημα και να μην αλλάξουμε ρώτα. Είμαστε πολύ πρόθυμοι“.

Διαβάστε επίσης