Έλενα Τσαγκρινού & Dj Stephan: Θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς! Πριν μήνες ζήσαμε μία αποβολή, κάναμε…”

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο σύντροφός της, Dj Stephan είναι τρισευτυχισμένοι καθώς θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά!

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία ανάρτηση όπου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της ενώ αποκάλυψε πως πριν μήνες είχε μία δυσάρεστη αποβολή ωστόσο αυτό δνε την αποθάρρυνε να σταματήσει τις προσπάθειες.

«Ήρθε η στιγμή που τόσο πολύ περιμέναμε να μοιραστούμε μαζί σας. Που με πολύ προσπάθεια και 10 μήνες υπομονή , αποχή από όλες τις live εμφανίσεις , ακινησία , ζαλάδες και άλλα , ευτυχώς καταφέραμε κατά πολύ , να σταθεροποιήσουμε το μωράκι . Εγώ και ο Κώστας @djstephan__ περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι με τόση χαρά και εκτίμηση γιατί ακριβώς πριν λίγους μήνες ζήσαμε το άσχημο συναίσθημα της αποβολής που ήταν για μας βίαιο και μας στιγμάτισε .Όμως δεν μείναμε στο να το αφήσουμε …κάναμε έναν μεγάλο αγώνα εδώ και 10 μήνες …

Έρχεται πολύ συζήτηση με μελλοντικές μανούλες σαν εσάς αλλά και εκείνες που περάσαμε το συναίσθημα «αποβολή» και για λίγο απογοητευτήκαμε…Σας εύχομαι να πραγματοποιηθεί το όνειρο», έγραψε στην ανάρτησή της η Έλενα Τσαγκρινού και ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της αλλά και την αποβολή που είχε.

Διαβάστε επίσης