Ελένη Μενεγάκη: “Δεν κοιτούσα τον κόσμο στα μάτια – Εγώ και ο Γιώργος Λιάγκας ήμασταν οι πιο αμίλητοι”

Στα παιδικά της χρόνια αναφέρθηκε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της Τετάρτης με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε η Αδροδίτη Λιάντου στην κάμερα της “Ελένης”.

Η νεαρή ηθοποιός αναφέρθηκε στη μητέρα της, την Εβελίνα Παπούλια: “Η μητέρα μου δεν μου δίνει συμβουλές, δεν ζητάω και εγώ πλέον γιατί τα βλέπουμε πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Δεν θέλει να με επηρεάζει κιόλας. Δεν με φόβισε η σύγκριση με την μητέρα μου αλλά ήξερα ότι θα γίνει“.

Η Ελένη Μενεγάκη στάθηκε σε αυτήν τη δήλωση και μετά την αναπαραγωγή της συνέντευξης, η ίδια είπε: “Να θυμόμαστε ότι κάθε παιδί έχει μια δική του προσωπικότητα. Ξέρουμε ότι η μαμά το μεγάλωσε, αλλά τώρα θυμήθηκα ότι χθες, προχθές έβλεπα στα χαρτιά μου την Kate Moss και έλεγε “Εγώ με τη μαμά μου δεν έχω καμία σχέση. Εγώ στην ίδια ηλικία με τη μάνα μου έτσι όπως την βλέπω την έβλεπα ανώριμη, εγώ είμαι ώριμη”. Εγώ παίρνω αυτό. Και εγώ με τη μάνα μου δεν έχουμε καμία σχέση“.

Η Ελένη Μενεγάκη συνέχισε λέγοντας: “Όσο τα παιδιά είναι ακόμα μικρά και δεν έχουν βγει μόνα τους στη ζωή, ξαναλέω, μεγαλώνουμε όλοι μέσα από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις στη δουλειά σου, στο πώς θα πάρεις μια δουλειά, στο πώς θα κρατήσεις μια δουλειά, πώς θα κρατήσεις μια σχέση, φιλική, ερωτική, προσωπική. Τα πάντα όλα. Από αυτά αλλάζουμε! Λέω κι εγώ καμιά φορά στις κόρες μου: “Μη νομίζεις, εγώ στην ηλικία σου ήμουν μουγκή, δεν μίλαγα καθόλου, μη με βλέπεις τώρα που δεν βάζω τελεία”. Δεν κοιτούσα τον κόσμο στα μάτια. Δεν με ξέρανε στο σχολείο ήμουν συνέχεια έτσι με το κεφάλι κάτω και λες καμιά φορά, είναι δυνατόν;“.

Στο σημείο εκείνο, η διάσημη παρουσιάστρια θυμήθηκε τον συμμαθητή της, τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος ήταν και εκείνος σε αυτήν την κατηγορία: “Ακούς καμιά φορά τον Γιώργο Λιάγκα -που εγώ τον ξέρω γιατί τον θυμάμαι στο σχολείο- όσο θυμάμαι ξέρετε σε αυτές τις παιδικές ηλικίες του δημοτικού, ότι “κι εγώ ήμουν ένα μαζεμένο παιδί”. Μπορεί εγώ κι αυτός να ήμασταν οι πιο αμίλητοι. Άσχετα που αυτός ήταν απουσιολόγος, ήταν εξαιρετικός μαθητής. Γεια σου ρε Γιώργη“.

Διαβάστε επίσης