Δείτε πώς είναι σήμερα η Ναταλία Λιονάκη – Οι νέες πληροφορίες για τη ζωή της κοντά στον Θεό

Νέες πληροφορίες σχετικά με τη Ναταλία Λιονάκη μετέδωσε η Φαίη Φώτου στο “Πρωινό” της Τετάρτης. Θυμίζουμε ότι η γνωστή ηθοποιός έχει εγκαταλείψει την υποκριτική ενώ πριν από χρόνια χειροτονήθηκε ως μοναχή Φεβρωνία.

Όπως ειπώθηκε στον αέρα του ΑΝΤ1, η Ναταλία Λιονάκη ή μοναχή Φεβρωνία βρίσκεται στην περιοχή Κισούμου της Κένυας, γεγονός που επιβεβαιώθηκε από τον επίσκοπο Μάρκο.

Μιλώντας στο “Πρωινό”, ο επίσκοπος Μάρκος είπε: “Έχει χρόνια που βρίσκεται μαζί με άλλες μοναχές εκεί η μοναχή Φεβρωνία, επί μακαριστού προκατόχου μου. Ξέρω μόνο ότι υπάρχει, δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το ιστορικό της. Τώρα με τις μοναχές που είναι εκεί μας βοηθούν στο έργο μας, φτιάχνουν το μοναστήρι. Δεν μπορεί να φύγει από εκεί, είναι εκεί για αρκετό καιρό“.

Στη συνέχεια, ο ίδιος διέψευσε την είδηση που ήθελε τη μοναχή Φεβρωνία στην Ελλάδα για να πουλάει κομποσκοίνια: “Η ζωή τους είναι εκεί. Όταν αφιερώνεται κάποιος στο έργο της εκκλησίας, παραμένει στο μοναστήρι του, εκτός αν για κάποια επείγουσα δουλειά χρειαστεί να πάει στο εξωτερικό. Οι τρεις μοναχές που έχουμε είναι ευτυχισμένες, χαρούμενες γιατί ζουν τον Χριστό. Δε θα ήθελα να μιλήσω προσωπικά για τη συγκεκριμένη μοναχή. Μπορώ να μιλήσω γενικά για όλες. Επιβιώνουν, όπως είπα, την Ορθοδοξία, την προσευχή. Εξάλλου η ζωή τους είναι ησυχαστική“.

Διαβάστε επίσης