Μαρία Μπακοδήμου: “Ξαφνικά μαθαίνω ότι κάνει ανάρτηση για μένα η Κατερίνα Καινούργιου, να είναι καλά”

Το σχόλιο της Μαρίας Μπακοδήμου για την Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή του Σαββάτου, φαίνεται να ενόχλησε ιδιαιτέρως την παρουσιάστρια.

Το πρωί της Κυριακής η Μαρία Μπακοδήμου ξεκίνησε την εκπομπή της με ένα τραγούδι της Άννας Βίσση και τους στίχους, “το πολύ πολύ, να μη μου μιλήσει, να με πει τρελή ή και να με βρίσει”.

“Δε πειράζει ρε παιδιά, ας κάνουμε εμείς αυτά που νιώθουμε και το πως θα τα πάρουν οι άλλοι, κάπου είναι και δικός τους λογαριασμός” είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου.

“Σκέφτομαι ότι αν εσύ έχεις χιούμορ, είναι δικό σου θέμα” της είπε ο Ισίδωρος Φίκαρης, με την παρουσιάστρια να απαντά “Δε βαριέσαι, έχω τόσα, ας έχω και το χιούμορ”.

“Δεν ξέρω, είναι τίποτα στους πλανήτες που άλλο λες και άλλο καταλαβαίνει ο άλλος; Εμείς ύμνο κάναμε σχεδόν χθες και ξαφνικά μαθαίνω ότι κάνει ανάρτηση η Κατερίνα Καινούργιου “Μαρία Μπακοδήμου ευχαριστώ για την καλοσύνη”. Έχω σκεφτεί ότι τρία πράγματα μπορεί να συμβαίνουν. Ή κάποιος της το είπε για να τη φυτιλιάσει έχοντας ακούσει το χιούμορ που αφορούσε το Χασαπόπουλο. Το είδε μόνη της και δεν είδε την κουβέντα μετά. Ή το τρίτο, το κάνει για να κάνει θόρυβο για να έχουμε να λέμε. Όπως και να έχει Κατερίνα μου εγώ σου αφιερώνω αυτό. Ευτυχισμένη να είσαι, να είσαι καλά βρε κουτό. Πάμε σε διαφημίσεις” προσέθεσε σε άλλο σημείο της εκπομπής η Μαρία Μπακοδήμου.

Διαβάστε επίσης