Shakira: “Τα δάκρυά μου μεταμορφώνονταν σε διαμάντια”

Η Shakira επιστρέφει δισκογραφικά έπειτα από επτά χρόνια με το 12ο άλμπουμ της “Las Mujeres Ya No Lloran” (Οι γυναίκες δεν κλαίνε πια). Το άλμπουμ, όπως ανακοινώθηκε, θα κυκλοφορήσει στις 22 Μαρτίου.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, το άλμπουμ είναι μια απόδειξη “της ανθεκτικότητας και της δύναμης της Shakira και της δύναμης της μουσικής να μετατρέπει ακόμη και τις πιο δύσκολες εμπειρίες σε πολύτιμες στιγμές”.

“Η δημιουργία αυτού του έργου ήταν μια αλχημική διαδικασία. Καθώς έγραφα κάθε τραγούδι, ξαναχτιζόμουν. Ενώ τα τραγουδούσα, τα δάκρυά μου μεταμορφώνονταν σε διαμάντια και η ευπάθειά μου σε δύναμη”, ανέφερε σε δήλωσή της η τραγουδίστρια.

Το άλμπουμ των 16 τραγουδιών θα περιλαμβάνει οκτώ τραγούδια που δεν έχουν ακουστεί ποτέ, ένα remix και επτά singles που έχουν κυκλοφορήσει στο παρελθόν, όπως το “Music Sessions Vol. 53” με τον Bizarrap, το “TQG” με τον Karol G, το “Te Felicito” με τον Rauw Alejandro και το “Copa Vacía” με τον Manuel Turizo.

Τον Σεπτέμβριο, η Shakira τιμήθηκε με το πολυπόθητο βραβείο Video Vanguard στα MTV Video Music Awards, το οποίο αναγνωρίζει το επίτευγμα ζωής ενός καλλιτέχνη.

Διαβάστε επίσης