Ελεονώρα Μελέτη: “Δεν φταίνε πάντα οι παρουσιαστές, κάπου αιμορραγεί ο μηχανισμός – Μήπως να κοιτάξεις από πίσω τι γίνεται;”

Τις δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου για τη Φαίη Σκορδά σχολίασαν στο “Mega Καλημέρα” το πρωί της Τετάρτης 14/2, με την Ελεονώρα Μελέτη να κάνει μία σαφή τοποθέτηση.

“Σε ένα κανάλι μπορεί να έχεις καλές σχέσεις με κάποιους και όχι καλές σχέσεις με κάποιους άλλους. Το ότι κάποιοι δεν είχαν καλές σχέσεις μαζί σου και εσύ μαζί τους δε σημαίνει ότι πρέπει να τσουβαλιάσεις σε αυτή την κατηγορία και τους άλλους που είχες μία καλή επικοινωνία και συνεργασία. Θεωρώ ότι αυτό συμβαίνει με την Ιωάννα. Ότι υπήρξε με συνεργάτες της πολύ καλά, απλά με άλλα πρόσωπα που πιθανότατα να ήταν και καίριες θέσεις, να μην μπορούσε να τα βρει καθόλου. Ας το πάρουμε μαθηματικά. Έχεις δοκιμάσει 10 πρόσωπα και τα 10 πρόσωπα δεν έχουν καταφέρει τίποτα. Μήπως πρέπει να κοιτάξεις από πίσω τι γίνεται; Δεν μπορεί να φταίνε οι παρουσιαστές για όλα. Κάπου ο μηχανισμός αιμορραγεί και από πίσω. Δεν είναι κακό ένας άνθρωπος, όταν του φέρονται άσχημα, να έχει θυμό μέσα του. Καλό είναι να τον μεταβολίζει, να τον επεξεργάζεται και να μετατοπίζεται και ο ίδιος. Διαφορετικά κουβαλάς μέσα σου τον θυμό και την απογοήτευση” είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Διαβάστε επίσης