Ξανά μαζί Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππος Τσαγκρίδης;

Το εστιατόριο που διατηρεί ο Φίλιππος Τσαγκρίδης επισκέφθηκε η Κατερίνα Καινούργιου το μεσημέρι της Κυριακής ενισχύοντας τις φήμες επανασύνδεσης τους και δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

“Το καλό φαγητό είναι το θεμέλιο της πραγματικής ευτυχίας… Κυριακή στο σε ένα πολυσυζητημένο εστιατόριο που έχει την πολυτέλεια να μην “φωνάζει” ούτε στη διακόσμηση ούτε στον σχεδιασμό του μενού και να αφοσιώνεται στην ουσία της γεύσης και της απόλαυσης… η ουσία του είναι το φαγητό και το ΥΠΕΡΟΧΟ κρασί… Ό,τι καλύτερο στο κέντρο της Αθήνας. Congrats” έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Ο Νίκος Γεωργιάδης μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή “Οδός Ζαρίφη 2″ και έδωσε ένα παρασκήνιο πίσω από την έξοδο της Κατερίνας Καινούργιου.”

Πριν πάμε να ραφτούμε να κρατηθούμε. Ποιος τραβούσε τη φωτογραφία; Αυτό έχει σημασία! Εγώ δεν ήμουν εκεί… Ο Φίλιππος ήταν εκεί, ο ιδιοκτήτης, παιδιά! Τι να κάνουμε τώρα; Κάντε ασκήσεις θάρρους, δώστε καλή ενέργεια να πάει καλά αυτό το πράγμα γιατί πρέπει να ηρεμήσει το Κατερινάκι, να ηρεμήσουμε και εμείς!” είπε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Διαβάστε επίσης