Jennifer Lopez: Αντιδράσεις για την εμφάνισή της στο Ντουμπάι

Κριτικές δέχεται η Jennifer Lopez για την εμφάνισή της στο Ντουμπάι.

Έντονες αντιδράσεις ξεσήκωσε η 54χρονη superstar, γνωστή για τη στήριξή της στην LGBTQ+ κοινότητα, όταν φημολογήθηκε ότι εισέπραξε 5 εκατομμύρια δολάρια για να παρευρεθεί και να τραγουδήσει στα εγκαίνια του πολυτελούς ξενοδοχείου One&Only One Za’abeel στο Ντουμπάι το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου.

Η Lopez δημοσίευσε στα Instagram Stories της ένα βίντεο από το λαμπερό event, όπου τραγούδησε φορώντας ένα εντυπωσιακό μωβ jumpsuit.

@debbyxjlo #jlo #jenniferlopez #onthefloor #cantgetenough #Thisismenow ♬ suono originale – Debby
@gala.fr #kyliejenner #stormi #stormiewebster #jacquemus #tiktokfashion ♬ I'm Into You – Jennifer Lopez

Πολλοί επώνυμοι, όπως η Vanessa Hudgens, ο Idris Elba και η Naomi Campbell, παρευρέθηκαν στο event. Εκεί βρέθηκαν και πολλοί celebrities της εγχώριας showbiz, όπως η Αθηνά Οικονομάκου, η Βίκυ Καγιά και ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Η εμφάνιση της Jennifer Lopez ξεσήκωσε αντιδράσεις
Ο Peter Tatchell, ακτιβιστής για τα δικαιώματα των γκέι, δήλωσε στην εφημερίδα The Sun ότι “είναι πολύ λυπηρό που μια μακροχρόνια υποστηρίκτρια της LGBTQ σαν την Jennifer Lopez είναι διατεθειμένη να προτεραιοποιήσει τα χρήματα από τα ανθρώπινα δικαιώματα”.

Ο Tatchell συνέχισε λέγοντας ότι το καθεστώς του Ντουμπάι “την χρησιμοποιεί για να προβάλει μια πιο φιλελεύθερη εικόνα”.

“Είναι μια κυνική ενέργεια και είναι ντροπιαστικό που την ακολουθεί”, πρόσθεσε ο Tatchell.

Διαβάστε επίσης