Δήμος Βερύκιος: «Η Μενεγάκη έχει ευθύνες για τη Σπυροπούλου, της είχε φουσκώσει τα μυαλά»

Όσα αποκαλυπτικά είπε για την ελληνική τηλεόραση και τη σχέση του με τους πολιτικούς

Ο Δήμος Βερύκιος μίλησε στην εκπομπή Δύο στις 10 για τη δημοσιογραφία, τον Γεράσιμο Αρσένη, τον Γιώργο Νταλάρα και τον Σταμάτη Μαλέλη, αλλά και την Ελένη Μενεγάκη και την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο ισχυρός άνδρας του Alpha επανέλαβε την ιστορία ότι ήταν η αιτία που πήγε ο Σάκης Ρουβάς στον στρατό.

«Από το 1984 είμαι στο στρατιωτικό ρεπορτάζ. Πολλούς σταρς του έστειλα βιαίως στον Στρατό. Ίσως σήμερα να μην έστελνα βιαίως τον Σάκη τον Ρουβά. Όταν ήμουν ρεπόρτερ πλησίασα τον Γεράσιμο Αρσένη και με θράσος τον ρώτησα “ο ελληνικός λαός θέλει να μάθει γιατί κύριε υπουργέ δεν πήγε ο Σάκης Ρουβάς στον Στρατό;” και ο υπουργός απάντησε ότι όλοι θα πάνε. Το επόμενο τηλέφωνο που δέχτηκα ήταν από τον Ηλία Ψινάκη που μου έλεγε “γιατί μου το έκανες αυτό;”. Του είπα ότι θα φροντίσω να πάει κάπου καλά αλλά η πρώτη συνέντευξη θα είναι δική μου! Έτσι γίναμε φίλοι με τον Ψινάκη».

Για τις δηλώσεις Νταλάρα είπε: «Είπε αλήθεια και η αλήθεια είναι πικρή γι’ αυτό ενόχλησε. Ο Νταλάρας, ο Λαζόπουλος, ο Καπουτζίδης που εξέφρασαν μια άλλη άποψη τους κατατάσσω στη διανόηση. Η διανόηση πρέπει να είναι πάντα στην πρωτοπορία της σκέψης και να λέει την άποψή της.

Εγώ προσωπικά με τον Λαζόπουλο δεν έχουμε ιδιαίτερη σχέση. Βρεθήκαμε προχτές σε ένα μαγαζί και δεν μιλήσαμε. Υπάρχουν παρεξηγήσεις ανθρώπινες, άδικες ή δικαιολογημένες, αλλά δεν μπορώ να μην πω τη μαύρη αλήθεια».

«Δεν μου έχουν πει να μη βγάλω ρεπορτάζ γιατί με φοβούνται. Είμαι άνθρωπος παρασκηνιακός, θα βρω τον τρόπο να το πω» ανέφερε.

«Η πρώτη φορά που μπήκα στο ψυγείο ήταν στον ΣΚΑΪ, ο Μαλέλης με έβαλε ένα τρίμηνο γιατί θεωρούσε ότι με την παλαβομάρα μου έναν σταρ της εποχής υποχρέωσα τον αρχηγό του Ναυτικού να τον βάλει να κάνει βάρδια με την αλλαγή του χρόνου. Το πλήρωσα από τον Σταμάτη.

Έχω προσωπικές σχέσεις με πολιτικούς αλλά οι παρέες μου δεν είναι πολιτικοί. Δεν μου έχουν κάνει ποτέ πρόταση γιατί ποιος με θέλει δίπλα του; Είμαι απρόβλεπτος. Είπα στον Γιώργο Αυτιά να μην κατέβει γιατί έχει δύναμη πυρός στα χέρια του κάθε Σαββατοκύριακο. Το αρνητικό του είναι ότι έχει παραχωρήσει το στασίδι του στην κυβέρνηση».

Όσα είπε για Μενεγάκη, Τσιμτσιλή και Σπυροπούλου «Η Μενεγάκη είναι η καλύτερη businesswoman της ελληνικής τηλεόρασης, στις διαπραγματεύσεις δεν την πιάνεις» ξεκίνησε να λέει όταν ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου του ανέφερε ότι έγινε απόπειρα να γίνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η νέα Μενεγάκη.

«Μη μου χαλάς το όνειρο που έχω για σένα!» είπε με χιούμορ ο Δήμος Βερύκιος.

«Η Μενεγάκη έχει ευθύνες για τη Σπυροπούλου όπως και ο Λαζόπουλος, της είχαν φουσκώσει τα μυαλά, ότι μπορεί να γίνει σταρούμπα» ανέφερε.

Κατόπιν αξιολόγησε τα μέλη του Happy Day στο οποίο εμφανίζεται κάθε πρωί:

«Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει σκληρό δίσκο στον εγκέφαλό της, αποτυπώνει λεπτομέρειες που επαναφέρει στη συζήτηση μετά από ένα μήνα, μου έχει κάνει εντύπωση.

Ο Παπανώτας είναι μορφωμένος αλλά έχει την μπακαλίτιδα, ηδονίζεται, του αρέσει να χύνει μόνος του το γάλα που παράγει.

Ο Φραγκολιάς είναι ένα σεμνό παιδί, ξέρει μέχρι πού να απλώσει το πόδια του και έχει ένα χάρισμα που δεν έχουν όλοι οι άλλοι, είναι ένα παιδί του λαού.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου είναι ο πόλος, θετικός ή αρνητικός. Εάν δεν την είχα θα έπρεπε να την έχω εφεύρει».

Διαβάστε επίσης