Δήμος Βερύκιος: «Δεν έχουμε σχέσεις με τον Λάκη Λαζόπουλο, βρεθήκαμε σε ένα μαγαζί και δεν μιλήσαμε»

“Ο Γιώργος Αυτιάς έχει παραχωρήσει το στασίδι του στην κυβέρνηση” τονίζει, επίσης, ο Δήμος Βερύκιος.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Δήμος Βερύκιος, το πρωινό του Σαββάτου, στον Δημήτρη Γιαγτζόγλου και την κάμερα της εκπομπής «Δύο στις 10» της ΕΡΤ. Μεταξύ πολλών άλλων, ο έμπειρος δημοσιογράφος αποκάλυψε πως δεν διατηρεί πια καθόλου σχέσεις με τον Λάκη Λαζόπουλο ενώ πήρε θέση για το πρόσφατο ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα στις τηλεοπτικές κάμερες.

Ειδικότερα, ο Δήμος Βερύκιος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο Γιώργος Νταλάρας είπε αλήθειες και η αλήθεια είναι πικρή. Γι’ αυτό ενόχλησε και γι’ αυτό ενοχλούνται. Ο Γιώργος Νταλάρας, ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Γιώργος Καπουτζίδης που εξέφρασαν μια άλλη άποψη, εγώ τους κατατάσσω στον χώρο της διανόησης. Η διανόηση πρέπει πάντα να είναι στην πρωτοπορία της σκέψης. και να λέει ευθαρσώς την άποψη της. Αυτό έκανε ο Νταλάρας, αυτό έκανε και κάνει ο Λαζόπουλο».

«Προσωπικά με τον Λάκη Λαζόπουλο δεν έχω ιδιαίτερη σχέση. Βρεθήκαμε προχθές το βράδυ σε ένα μαγαζί και δεν μιλήσαμε. Υπάρχουν παρεξηγήσεις ανθρώπινες , άδικες ή δικαιολογημένες, αλλά δεν μπορώ να μην πω την μαύρη αλήθεια».

«Δεν μου έχει γίνει ποτέ πρόταση να ασχοληθώ με την πολιτική γιατί είμαι αδέσποτος, απρόβλεπτος. Γι’ αυτό και λέω στον Γιώργο Αυτιά, που τον αγαπώ, «Γιώργο μου, στη Σάμο δεν λέτε την λαϊκή παροιμία ότι όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες; Εσύ έχεις δύναμη πυρός στα χέρια σου κάθε Σαββατοκύριακο, άσχετα αν την έχεις παραχωρήσει σε έναν μόνο και σε αυτό σε κακίζω». Το αρνητικό για μένα για τον Γιώργο Αυτιά είναι ότι έχει παραχωρήσει το στασίδι του στην κυβέρνηση» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Δήμος Βερύκιος στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

Διαβάστε επίσης