Έλλη Στάη: Η casual εμφάνιση με το must have πανωφόρι της άνοιξης

Μπορεί να διανύουμε ακόμα τον χειμώνα, ωστόσο ο νους μας ταξιδεύει στην άνοιξη και την ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας με κομμάτια που θα μας βοηθήσουν να ντυθούμε κομψά σε αυτή τη μεταβατική περίοδο. Ένα από αυτά τα items φόρεσε πρόσφατα και η Έλλη Στάη.

Η casual εμφάνιση της Έλλης Στάη με τζιν παντελόνι και μαρινιέρα

Πιο συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια στο κέντρο της Αθήνας να φορά ένα casual chic σύνολο. Η Έλλη Στάη συνδύασε μία γαλάζια μπλούζα με τζιν παντελόνι σε ίσια γραμμή και sneakers. Ολοκλήρωσε το σύνολό της με μαύρο σακάκι και ένα γαλάζιο puffer γιλέκο. Όσον αφορά στα αξεσουάρ, επέλεξε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και μία δερμάτινη handbag σε λευκό και μαύρο χρώμα.

Αναρωτιέσαι πως θα ντυθείς κομψά σε θεατρική παράσταση; Η Έλλη Στάη προτείνει

Το item που ξεχωρίσαμε από το look της είναι το puffer γιλέκο, που πλέον θεωρείται αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας που αφορά τόσο το φθινόπωρο και τον χειμώνα όσο και την άνοιξη. Τα puffer γιλέκα είναι πολύ πρακτικά και ιδανικά για την καθημερινότητα, ενώ είναι το κομμάτι- κλειδί για να δημιουργήσεις layering στις εμφανίσεις σου. Μπορείτε δηλαδή να τα συνδυάσετε με άλλα πανωφόρια όπως το denim τζάκετ ή το σακάκι, ώστε να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις κάποιο item ανάλογα με τις αλλαγές της θερμοκρασίας. Ακριβώς για αυτόν τον λόγο είναι απαραίτητα και για την περίοδο μίας μεταβατικής εποχής, όπως είναι η άνοιξη.

Τα πιο κομψά χρωματιστά σακάκια από την H&M που θα φορέσεις τώρα και την άνοιξη

Διαβάστε επίσης