Ανθή Σαλαγκούδη: “Η εκπομπή στην ΕΡΤ ήταν μία ατυχής στιγμή”

Η Ανθή Σαλαγκούδη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη”. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων μίλησε για προσωπικά αλλά και επαγγελματικά της ζητήματα.

“Το δελτίο ειδήσεων είμαι πρόκληση για μένα. Δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι θα παρουσίαζα δελτίο ειδήσεων αλλά μου αρέσει περισσότερο, με ιντριγκάρει. Είμαι εθισμένη στην ενημέρωση. ξυπνάω κάθε πρωί και βλέπω ενημερωτικές εκπομπές. Έχω κάνει περισσότερη ενημέρωση στην τηλεόραση απ’ ό,τι ψυχαγωγία. Όταν ήρθα στην Αθήνα και η εκπομπή που έκανα στην ΕΡΤ -αυτή η ατυχής στιγμή να το θέσω έτσι- ήταν infotainment” δήλωσε αρχικά.

Η Ανθή Σαλαγκούδη έχει μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν της για την απόφασή της να καταψύξει τα ωάριά της: “Δεν είχα την επιθυμία μέχρι σήμερα να γίνω μητέρα αλλά σκέφτηκα ότι μπορεί να την έχω σε μεγαλύτερη ηλικία, σκέφτηκα να το κάνω για να έχω αυτήν την επιλογή. Μπορεί να μη γίνω και ποτέ μανούλα, μπορεί να αποφασίσω να υιοθετήσω. Καταλαβαίνω ότι είναι μεγάλη ευθύνη να πάρεις την απόφαση να μεγαλώσεις ένα παιδί μόνη σου απλά εμένα ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν με τρομάζει, δεν μπορώ να είμαι δογματική όσον αφορά την οικογένεια, τη μορφή της οικογένειας που επιλέγει ο καθένας”.

Στη συνέχεια, η Ανθή Σαλαγκούδη εξέφρασε την άποψή της όσον αφορά τον θεσμό της παρένθετης μητέρας: “Θεωρώ ότι υπάρχει πάλι μία διάκριση στο θέμα της παρένθετης μητέρας, επιτρέπεται στα ετερόφυλα ζευγάρια. Θεωρώ ότι θα έπρεπε ολοκληρωμένα να κατέβει το νομοσχέδιο., αυτήν είναι η δική μου προσωπική άποψη. Ο θεσμός της παρένθετης μητέρας δεν ανακαλύφθηκε τώρα για τα ομόφυλα ζευγάρια, υπάρχει. Σε ό,τι αφορά το επιχείρημα ότι η γυναίκα ξαφνικά είναι τεκνοποιητική μηχανή… Στην ελληνική κοινωνία αντιμετωπίζουμε λίγο τις γυναίκες έτσι”.

Διαβάστε επίσης