Τσάντες: Αν ψάχνεις το σχέδιο που πάει με όλα τότε μία 90’s bag είναι η επόμενη αγορά σου!

Η δεκαετία του ’90 ήταν υπεύθυνη για πολλές καθοριστικές τάσεις που αντέχουν ακόμη και τις υιοθετούν τώρα τα fashionable girls. Από τα cargo pants, τα strapless tops και τα minimal maxi φορέματα, μέχρι τις knee boots τα λατρεμένα 90s trends έχουν κάνει takeover σε όλα τα items της ντουλάπας μας. Επόμενο ήταν να επηρεάσουν και τις τσάντες.

Οι τσάντες αυτής της δεκαετίας είχαν τα εξης χαρακτηριστικά: Mικρές σε μέγεθος, δερμάτινες με short χερούλι που τις φορούσες στον ώμο ενώ είχαν  μία κλασική παλέτα χρωμάτων. Η Fendi Baguette θα είναι για πάντα η πιο εμβληματική από τις 90s bags αλλά πλέον μεγάλοι οίκοι έχουν βάλει  90’s κομψά μινιμαλιστικά σχέδιας τις συλλογές τους.

Από την Prada και τη Celine μέχρι τα Marks & Spencer, υπάρχει μία 90’s τσάντα για όλες και για κάθε budget.

Οι τσάντες 90’s που επιλέγουν τώρας οι stylers, συνδυάζονται κυριολεκτικά με όλα και επειδή έχουν αυτό το ιδανικό σχήμα την κρατάς και το πρωί αλλά και το βράδυ. Ενα αξεσουαρ με 24hour style που σίγουρα θα το λατρέψεις.

Αν αναζητάς μία statement everyday bag τότε η 90’s τσάντα είναι το μοντέρνο fashion item που θα σε βοηθήσει να κάνεις updated το στιλ σου ΤΩΡΑ!

Διαβάστε επίσης