Ελισάβετ Σπανού: “Να μας απαντήσει μία εργαζόμενη μητέρα αν είναι δύσκολη η δουλειά της influencer”

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό ΣουΣου” παραχώρησε η Ελισάβετ Σπανού.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε αρχικά για την εγκυμοσύνη της, λέγοντας: “Είμαι πολύ τυχερή και δεν έχω πρηστεί στο πρόσωπο, αλλά έχω πάρει έξι κιλά. Αλλά βλέπω αισθητή διαφορά στα πόδια μου“.

Αμέσως μετά, η Ελισάβετ Σπανού ρωτήθηκε για την αυστηρή απάντηση που έδωσε η Ιωάννα Τούνη όσον αφορά τα επαγγελματικά της, μετά το καυστικό σχόλιο του Φώτη Σεργουλόπουλου.

Είδα τι είπε ο κύριος Σεργουλόπουλος, ο οποίος με ενδιαφέρει ιδιαίτερα, με ενδιαφέρει η άποψή του. Υπάρχουν influencers που τους θαυμάζουμε και θέλουμε να τους μοιάσουμε και υπάρχουν -πραγματικά μας κάνουν influence- και αυτοί που υπάρχουν επειδή άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού τους, της κρεβατοκάμαράς τους, την κλειδαρότρυπά τους. Αυτοί δεν μου ταιριάζουν και δεν τους ακολουθώ κιόλας. Για να με επηρεάσεις πρέπει να σε πιστεύω ή να σε θαυμάζω. Για το εάν είναι δύσκολη η δουλειά της influencer πρέπει να μας απαντήσει μια εργαζόμενη μητέρα. Αν προτιμάει να βιοπορίζεται βγάζοντας βίντεο από το σπίτι της ή να ξυπνάει κάθε πρωί, να πηγαίνει στη δουλειά 8 και 10 ώρες. Νομίζω ότι αυτή θα ήταν η κατάλληλη να μας απαντήσει πόσο κουραστική είναι η δουλειά της influencer” δήλωσε.

Και πρόσθεσε: “Μάλλον η δουλειά της Ιωάννας Τούνη της απασχολεί πολύ χρόνο και δεν μπορεί να παρακολουθήσει τι συμβαίνει στον κόσμο. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να δώσει εξετάσεις ή να απαντήσει ο Φώτης Σεργουλόπουλος για το τι κάνει“.

Διαβάστε επίσης