Η Ελένη Μενεγάκη στηρίζει δημόσια τη Φαίη Σκορδά: “Μπαίνω στη θέση της και δυσκολεύομαι πάρα πολύ

Στην τηλεοπτική επιστροφή της Φαίης Σκορδά αναφέρθηκε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της.

Υπενθυμίζουμε ότι η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ επέστρεψε στον αέρα του “Fay’s Time” λίγες ημέρες μετά την απώλεια του πατέρα της.

Η διάσημη παρουσιάστρια του Mega έστειλε το δικό της υποστηρικτικό μήνυμα στη Φαίη Σκορδά, λέγοντας στον αέρα: “Η Φαίη γύρισε στη δουλειά της μετά το πολύ δυσάρεστο, τραγικό… Ποτέ κανείς μας δεν μπορεί να σκεφτεί τη στιγμή που θα χάσει τον γονιό του. Δεν είπαμε τίποτα αυτές τις ημέρες γιατί δεν μπορούσαμε, τι να πούμε;“.

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: “Μιας και γύρισε (στην τηλεόραση) θέλω να πω το εξής. Μπαίνω στη θέση της και δυσκολεύομαι πάρα πολύ, παρά τα χρόνια και την εμπειρία μου. Είναι πολύ δύσκολο όταν η ψυχή σου δεν έχει πάρει τον χρόνο της ώστε να υπάρχει ισορροπία και να μπεις στη δουλειά. Ναι, ξέρω, υπάρχουν δουλείες και πιο δύσκολες και πιο εύκολες. Αλλά είμαστε άνθρωποι, δεν είμαστε ρομποτάκια. Ο καθένας μας θέλει τον προσωπικό χρόνο που του ταιριάζει, αυτό θα πω μόνο“.

Κλείνοντας, η Ελένη Μενεγάκη απευθύνθηκε στη Φαίη Σκορδά και είπε στην κάμερα: “Καλή επάνοδο και… Εσύ ξέρεις πώς και τι πρέπει να κάνεις για χειριστείς την καθημερινότητα“.

Διαβάστε επίσης